Čo na Vianoce pre 3 ročného chlapca?

iivkaa1
5. nov 2012

Aojte maminy,poradte co pre 3.r. chalana na Vianoce? Nasho skoro nic nevie zaujat a pri nijakej hre nevydrzi dlho....Nieco logicke a tak? Dakujem ua rady...Iva

zuzi0911
5. nov 2012

@iivkaa1 ahoj tak ja toto riesim pri dcere tiez ma tri a vsetko. tiez ju vsetko bavi na pat minut. Ale spoluziacka ma tiez trojrocneho a ona mu ce nejaky vlak kolajnica alebo tie auticka co teraz letia a knihy.

iivkaa1
autor
5. nov 2012

@zuzi0911 ahoj aspon niesom sama 🙂 ale si myslim,ze mala sa potesi aj babike...asi je lahsie kupit pre dievca akko pre chalana,ci sa mylim?🙂

zuzi0911
5. nov 2012

@iivkaa1 myslim ze je to lahsie. kazdy rok ked kupujem darceky tak si vravim ze ako dobre ze mam baby lebo tomu chlapcovi je to tahsie. ale ona vela babik kocare kuchynku...proste vsetko a ja neviem co jej kupit.

digysa
5. nov 2012

@iivkaa1 https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/darceky-na-vianoce-pre-deticky/

Skutocne netreba vytvarar novu temu...... staci, ked oprasis tu predoslu...

iivkaa1
autor
5. nov 2012

@digysa ano,dakujem,len ja sa tu tak dobre nevyznam....🙂

digysa
5. nov 2012

@iivkaa1 Nic to....pohoda

pajerchinova
5. nov 2012

my dame nasmu garaz na male auticka, lebo sa s nimi rad hra. TAku mensiu dvojposchodovu, hlavne ze ma cestu po ktorej bude moct s autami behat. Niketore deti bavi dost kreslenie alebo cmaranie, dobre su take fukacie fixky. A na logiku aj kreativitu je dobre lego duplo, tam sa da vybrat z roznych modelov, aj vlacik je - nevyhoda je cena, ale postavi z toho rozne veci. Mali sme aj Wader kockyale tie nam nesedeli dobre, nekvalitny plast.

patris309
11. nov 2012

@iivkaa1
@zuzi0911
Babule mi snad mame doma vsetko kuchynku,auto drahu,vlacik tomas.Na vianoce kupi babka lego.Ja premyslam ze kupim velku miesacku a este dake male hracky.Ale mozem odporucit skakaci hrad.Teraz v zime je vyuzity kazdy den.Planujeme kupit aj trampolinu ale to asi az niekedy v lete.
Tak mozno som poradila :D

zuzi0911
11. nov 2012

@patris309 my tiez mame uplne vsetko, ale baby by hrizne cely to happy napers tak uvidim a inac. ten hrad je dobry napad 😉

longoria
11. nov 2012

ahojte mám 3chlapčeka,,chcela by som sa spytat či náhodou tu volakto nezbiera sériu Veselá Farma???dá sa kupit v stánkoch!prvé dve čisla máme to bolo ešte ok,ale už je to dost drahé 7.90 každé dva tyždne!Su velmi pekné tie zvieratká,a kupila by som mu ich na vianoce ako celu sadu,len neviem že kolko treba nazbierat aby sme mali komplet celu sadu,a kolko by nás to vyšlo!!Dakujem

janinah
11. nov 2012

3 roky je pomaly čas na prvé lyže,korčule....

viva13
30. okt 2013

Ahoj, aj my riešime darček pre 3r. chlapca s ničím sa nevie zahrať čo by ho nadlhšie bavilo,pozerá len stále jednu a tu istu rozprávku iné nechce, asi to nakoniec vyriešime oblečkom 🙂
Počuli ste už o tých fixkách do vody? používate niekto?

lamianka
1. nov 2013

My uz sme vyriesili: dostane volant so zvukom - doteraz mal len auticka 🙂, dalsi darcek bude vlacik tomas na ovladanie a posledne prekvapenie je kvalitny plastovy pracovny stol na kreslenie, modelovanie plasteliny a rozne ine aktivity. Oblecenie nedavam detom ako darcek, ja sama ako dieta som bola sklamana z takehoto typu darcekov 🙂 Oblecenie som si zacala vazit a mat z neho radost az ako nastrocna 🙂