Ahojte mamičky!
Moja neter bude mať desiate narodeniny a nemám ani potuchy čo by ju potešilo. Mohli by ste mi poradiť? :P
Za Vaše odpoveďe ďakujem! 🙂
zážitkový darček, alebo ja osobne som za spoločenské hry, niečo originálne, čo nemá každý 🙂
Prvú podprsenku a ovocnú kyticu
@alexandra2222 ked si predstavim seba ako 10 rocnu a niekto mi daruje podprsenku tak sa asi rozplacem 😀 nuz nova doba. 🙂
nasa dostala na 10 narodeniny penny board... ( podla zelania)...
MP prehravac, mobil, nejake bizuterie, sluchatka k pc, peniazky na ucet....
@alexandra2222 prepánajána prvú podprsenku, hrôza darček! Veď dievča v začínajúcej puberte, vôbec nevieš, či je hanblivka alebo nie, podprsenka to je úder pod pás. Umrela by som od hanby, keby som toto ako 10-ročná rozbaľovala... keby si bola moja teta a toto mi daruješ, tak by si ma sklamala...
súhlasím s @grasia1
Čím by si potešila desaťročné dieťa? Nejakým mobilným zariadením s pripojením na internet? 😀 A preto ju zober radšej niekam von. Blíži sa máj, začínajú sa pripravovať rôzne podujatia na zámkoch, v zoologických... Cestou sa môžete zastaviť na zmrzlinu, kúpiť v stánku (nie v novinovom 😀 ) nejakú somarinu atď atď. Ak to dobre naplánuješ a zorganizuješ, určite sa jej bude páčiť 🙂 Ak chceš niečo jednoduchšie, čoho príprava nezaberie až toľko času, stav na nejaké praktické veci. Knižky, oblečenie, nejaké veci do školy.... to sa vždy zíde. Ak rada tvorí, daruj jej nejakú sadu s kreatívnymi potrebami. Tých nikdy nebýva dosť 😀 Návštevou papiernictva alebo hobby obchodu jej dokonca takýto balíček môžeš sama vyskladať. Alebo sa dohodni s jej rodičmi a zaobstaraj jej nejaké zvieratko. Trebárs o také morča by sa už mohla vedieť kvázi postarať.
Moje netere teraz o inom nebasnia ako long board alebo penny board
zalezi to od danej slecny, kazdu by potesilo nieco ine si myslim 🙂
@alexandra2222 10rocna ma uz davno prvu podprsenku za sebou 🙂 , treba si vsimat okolie, davno to nie su deti
kredit na mobil, elektronika, bizu, nieco tvorive pre sikovnice, knihy pre citatelky, jemny lesk na pery, ozdoby do vlasov...
ja by som ju asi vzala na nakup, nech si pre seba nieco pekne vyberie. zalezi aj od teba kolko na to chces minut. ja by som osobne bizuteriu nie, radsej pekne zlate nausnice, neviem co sa tvojej netery paci. aj puzzle mi pride ako dobry darcek, pokial to rada sklada. alebo ked rada cita, tak by som nejake knizky.ty ju poznas najlepsie a vies co ju bavi.
Dnešné dievčatá majú skutočne prvé podprsenky, ale neviem načo sú im. Nezhadzujem pisateľke návrh, ale mne keď dcéra oznámila, že ju chce, tak mi bolo do smiechu. Ide mať 11 a stále ju nepotrebuje, aj keď v skrinke už má dve.
Moja má rada šatky, bižutériu, dievčenské kabelky či retro ruksaky. 🙂
Pomocky do skoly,ruksak na vylet,penazenku,oblecenie,gumky sponky celenky do vlasov,oblubenu vec so spevakom postavickou roxpravkovou ktora sa jej paci.....atd atd
takže mám dcéru vo veku 10 rokov, chodí do 4 triedy. Niektoré dievčatá už nosia podpr - ale také športové . aj moja chce - ale načo jej to bude. Dokonca ďalšia chodí do 2 triedy a jej spolužiačka už tiež nosí podpr. tú športovú...Je to samozrejme na maminkách... moje chcú skateboard....bežne som videla za 25 e. možno že kvalita nič moc....ešte je super aj oblečenie, pozri niečo z Bon Brix. sk Tam si isto niečo vyberieš pre slečnu. dobrá je aj kniha, návšteva kina, divadla, kúpaliska resp. plavárne, v Dráčiku majú pre malé slečny maľovacie sety na nechty - nechtové štúdio, možno by sa potešila aj rupsaku, kabelke.... možno sa to bude zdať niekomu hlúposti čo som popísala, ale moje baby ozaj chcú takéto darčeky. ....
Ja som tiež toho názoru aby dostala prvú podprsenku ale skvor by som jej dal na výber alebo jej dal darček podla svojho priania , v prípade tej podprsenky alebo rôznych iných darčekov odporúčam túto stránku http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/
skúste nejaké spoločenské hry a uvidíte.
opytaj sa ju nech ti da par možnosti alebo spytaj sa mami nech ti da nejake typy
ahoj neviem odkiaľ si ale v niektorých mestách sa dá ísť do tzv. escape rooms je to perfektný zážitok ak rada rieši hlavolamy a tajnosti (čo deti v tom veku väčšinou áno, aj keď je pravda že viac chlapci), skupinu detí (aj s rodičmi ak chcú) zatvoria do miestnosti na 60 minút a musia sa odtiaľ "dostať von" pomocou dešifrovania kľúčov a hádaniek (niečo ako Pevnosť Boyard). Alebo samozrejme môžeš bežné veci - hračky a podobne, sú rôzne spoločenské hry, knihy, oblečenie... určite nájdeš niečo, čo ju baví s motívom obľúbenej speváčky a podobne (Violetta atď.) Alebo ak má rada zvieratká, tak jej kúpiť niečo s tým motívom - obliečky na posteľ, vankúšik, denníček... možností je strašne veľa, veď ju určite poznáš najlepšie.