Čo mám kúpiť 1,5 ročnému krstniatku na Vianoce?

matka1412
13. aug 2012

Krstniatko bude mať na Vianoce 1 a pol roka...nechcem oblečenie, toho má dosť, ale aký darček?

reanda
13. aug 2012

spytaj sa jeho rodicov, co by sa im pren hodilo.. dieta asi najviac potesi hracka, ale ked ich dostane hromadu, tak ich bude mat problem aj vnimat.. ja sa chcem s nasimi dohodnut, aby sme si na vianoce kupovali darceky iba v ramci svojich najblizsich rodin.. lebo potom je toho vela, deti su zavalene hromadami veci, z ktorych sa uz nevedia ani tesit

luciferkax
13. aug 2012

Určtie by som sa dohodla, akú hračku, my sa obvykle dohodneme, čo letí práve v ich vekovej kategorii 🙂 🙂 a menším kupujeme radšej jednu a kvalitnejšiu vačšiu hračku, spýtame sa, očo majú a čo nie a kpujeme :D

lalinko2010
13. aug 2012

hračiek ešte nakúpiš veľa, a hlavne keď krstniatko bude väčšie a bude vnímať hračky ako hračky a hrať sa s nimi, myslím, že jeho rodičov viac poteších ak kúpiš plienky, ja som to vždy privítala, lebo vysoká položka v rozpočte. zbytočne nekupuj niečo s čím sa nebude hrať, môj syn má obľúbenú hračku - plyšového macka, s ním aj spí od 5 mesiacov, nič iné nechce a pritom sa zahrá aj s inými hračkami a to má už dva roky. my sme tiež nakupovali hračky - traktor, kosačka, fúrik, kárička - všetko zaujímalo chvíľu. viem že chceš potešiť krstniatko, ale nebude hračku v tom veku vnímať ako hračku, ale ako vec, ktorú odloží mimo. poraď sa s jeho rodičmi.

terina25
13. aug 2012

určite sa spýtaj rodičov,čo by sa im zišlo.je toho určite dosť - či už čo sa týka hračiek alebo iných vecí.alebo nejakú darčekovú poukážku do nejakého obchodu,kam chodia nakupovať a oni si už vyberú sami,čo by potrebovali.a čo sa týka hračiek - tak tu je dosť veľa na výber - kocky,puzzle,farbičky,kreatívne veci na tvorenie...alebo plienky sa určite zídu.len z toho dieťa nebude mať radosť 😒 No rodičov to určite poteší. 🙂

bianca
13. aug 2012

najlepsie je fakt opytat sa rodicov lebo aj ked budes mat akykolvek dobry napad nic ti nezarci ci to uz nema doma alebo m to nekupili bod jedlu prave oni.
inak nasa v tom veku milovala rozpravajuceho psika FP a odrazadlo

zoyuska
13. aug 2012

nic.lebo vianoce nebudu.bude koniec sveta 🙂

mummy01
13. aug 2012

No ja zasa prakticke darceky pre deti neuznavam(teda moj syn keby dostal plienky sa rozplace),aj 1,5rocne dieta sa vie z hracky tesit.Ja som krsiatku kupila na vianoce babiku,bola to jej prva a velmi sa tesila a hrala sa s nou v kuse.Takze spytaj sa rodicov,dnes je na trhu milion hraciek a da sa vybrat presne podla vkusu a zaujmu dietatka.

ichbinich
13. aug 2012

@matka1412: Pridavam sa k ostatnym, spytaj sa na rovinu rodicov. Aby potom nedostala rovnake hracky alebo nieco, coho sa boji a pod.
Napr. niekto chce investovat do drevenej zeleznice, niekto do Lega, niekto chce zeleznicu z Lega, niekto nechce umelu hmotu ani vidiet, ini chcu same interaktivne hracky...
Knizky, farbicky (vhodne pre male deti a vypratelne!), rolka papiera z Ikey, zvieratko na snurke, drevene kocky, Lego Duplo a pod. urcite potesia. Ale nebud sklamana, ked v prvom momente bude mat viac radosti z darcekoveho papiera a trhania toho papiera na milion kuskov 😉

@zoyuska: Nie, koniec sveta sa nekona, nasli este starsi Maysky kalendar, ktory sa teraz este nekonci 😝 A ten film 2012 od Emmericha bola taka blbost, ze som v polovici sla spat 😉

zdenka411
13. aug 2012

Ak sa nechces spytat rodicov co by sa mu zislo a pacilo, tak pri veku rok a pol je akurat cas zacat s oblubenym legom duplo.... 🙂 od tohto veku pekne vidiet pokrok ako sa snazi ukladat kocky na seba spravnou stranou a ako je stale viac sikovnejsi....dobre su balenia so zvieratkami ci autickom.... 🙂 samozrejme su aj ine hracky ale toto ma k tomu veku napadlo ako prve 🙂

mery4001
16. sep 2012

Mamičky synček bude mat na Vianoce 1,5r. neviem čo mu mám kupit na Vianoce,dakujem za každú odpoved.

mirina5
10. nov 2012

Nas maly bude mat tiez na Vianoce 1,5 rocka. Uz mam kupene Lego Duplo od 18mes., detske magnetky ovocie, zelenina a zvieratka. A este som videla na nete aj detske peciatky od 18mesiacov, tak poviem babke nech prispeje 🙂 A este pribalim nejaku peknu knizku a hotovo 😉

salma22
10. nov 2012

@mery4001 skus pozriet nieco na tahanie nasu Vaness to strasne bavilo a teraz si obcas vezme psika (dreveneho) a chodi s nim po namesti a aj chrumke sme kupili zas telefonik na tahanie od FP snad aj ju to bavit bude 🙂
@matka1412mozno nejake auticko na dialkove by som mu vzala alebo lietadlo to sa chlapcom paci

leena24
6. dec 2012
brnka
6. dec 2012

DVD Spievankovo 🙂

456456
9. dec 2012

Nás najviac zaujalI v tom období tieto hračky :
vkladačka. Bol to domček ktorý má 6 dverí inej farby, do dvierok sa vkladali geometrické tvary (každá vo farbe dvierok) a na vrchu v streche sa zase vkladali zvieratká, ktoré už boli rovnakej farby - červené ako strecha. Ku každým dverám je kľuc vo farbe dvierok. On vkladal a ja som musela stále odomykať dvere a vyťahovať ich.

Drevené farebné kocky, valce, kvadre .. - značka Woody - Toddler blocks 60KS. Je to balené vo vedierku a na veku su vystrihnuté otvory, štvorec, trojuholníák, kruh ... Keď bol menší tak to vkladal cez veko do vedierka a teraz si z kociek skladá domčeky.
Obidve hračky ho bavia ešte aj teraz a to už máme za chvíľu 3 roky 🙂