doma mam 5 rocnu a hracky po nej su ako nove dakujem za kazdy tip--
Napríklad nákupný vozík umelý (deti rady vlacia svoje veci v kadecom), prípadne niečo na ťahanie, drevené kocky, kuchynku, detský vysávač...
hračku na ťahanie, aj kresliatko - budeš kresliť ty pre ňu, knižku, moja dcéra mala nejaký klavír čo hrall jednu melódiu - ale dcére sa to veľmi páčilo...
Kocik s babikou pre rocne dieta,kuchynky malu,alebo nieco hudobne,a super hracka je psik fisher price tesco v akcii maju
Dieťatko v roku už veľmi vníma, takže keby nič nedostala tak by to nebolo dobre. Naša mala počas prvých vianoc 11 mesiacov aj keď mala veľmi veľa hračiek po synovi tak pod stromček dostala veľkú látkovú bábiku, hračky do vody, súpravu pohárikov a kanvice na čaj (a veru hneď sa s ňou rada hrala), keďže ona už vtedy chodila, tak kočík pre bábiku, a zvieratká, také do ruky a ktoré sa jej dobre aj ohrýzali ...
Nemusia to byť drahé hračky, ale určite rôznorodé, ktoré ju budú rozvíjať a bude pod stromčekom šťastná že môže rozbaľovať.
Teraz za mesiac bude mať tri rôčiky, už si žiadala hračku od Ježiška (tú už má prichystanú) a tiež ostatné darčeky mi dávajú zabrať, lebo má hračiek viac než dosť, svojich aj tie po staršom veľmi pekné a zachovalé a rada sa snimi hrá.
u nas maju velky uspech manusky na ruku alebo na prsty, zboznuju, ked im hram divadlo
Krabicu na hracky 🙂 taketo deti si radi vlezu do krabice, nasa sa nechala v takej aj vozit... Ja si tiez myslim, ze to deticky este az tak nevnimaju, nechapu, tak nieco prakticke, co potrebuje. Synovcovi, co ma kusok cez rok teraz som kupila take pekne vacsie detske kufricky dva, a planujem mu vyrobit karticky roznych predmetov podsite latkou... Deti v tom veku naberaju slovnu zasobu. Tiez su dobre rozne knizky, kde sa hlada a kde je vela predmetov, aby si rozvijalo dietatko ukazovanie prstekom. Alebo take knizocky s okienkami... No ked mate vseteko po starsej, asi by som ozaj nieco prakticke, co potrebuju obe kupila.
My dávame darček aj 3-mesačnej. A to má po 2 sestrách toho až moc. Ide skôr o to, že ak by nič nedostala, tak sestričky / 3 a 5r/ by to nechápali. Mysleli by si, že neposlúchala 😉
Tak dostane 1 hračku, plienočky a letnú prikrývku do kočíka.
P.S. Knižiek nie je nikdy dosť 🙂 🙂 🙂
skus sa pozrieť na hovoriaceho psíka sestričku od fisher price . Ten blaboce basnicky, pesnicky, slovicka atd
Baby radia dobre ,ten hovoriaci psík je super nápad! 🙂
hovoriaci psik top 😉 a ak nechces hlucnu hracku tak skus pozriet na raji hraciek psika na tahanie tiez od fisher price