Čo kúpiť pre 4 ročnú dcérku?

michaela.g
1. dec 2011

Ahojte, potrebujem radu co kupit pre 4 rocnu slecnu 🙂

dankadina
1. dec 2011

naša 3 a pol ročná chce na vianoce konik kopytko a to prasiatko v hrnčeku

livia76
1. dec 2011

u nás korčule, bábika z filmu ,,na vlásku " - Locika, všetko Hello Kitty 😖 hrúza, no čo už 😀 zvieratká petsshops, poníci little ponny a veeeeeeľa knižiek 😉

sssimi
1. dec 2011

A čo takto sa jej spýtať? A ak je to na Vianoce tak len obklukov, že čo písala ježiškovi 😀 Už moja 2a pol ročná si sama vybrala, že chce kočík, zakže rozmýšlania veľa nebolo.

A v 4roch rokoch ak sa rada parádi, tak možno sadu korálikov nech si môže sama náhrdelníky robiť.

jaduska
1. dec 2011

No u každej frčí asi niečo iné.....

zuzikkaa
1. dec 2011

@michaela.g tiez si myslim ze tak "nahodou" sa opytat ci uz napisala jeziskovi,,popripade zistit od rodicov malej co by asi chcela a aby nedostala rovnake darceky-teda ak to nieje pre tvoje dieta 😅 😅
nas maly nieje vyberavy,,vykrikuje ze jezisko vsetko kupi 😀 😀 😀

janka_pn
1. dec 2011

moja urcite lego

anjelicek26
1. dec 2011

Asi u kazdej nieco ine, na vlasku - doplnky - obliecky do postele, babiky, topanocky, kostym, to by skakala meter dvadsat, Rovnako hello kitty vo vsetkych moznych variantach, Saska dostala v tom veku nintendo DS a lillifee hru + crayola, ale to je drahsi darcek, tak pre vlastne dietatko, nie pre vzdialenejsie pribuzenstvo... Puzzle pod 100 kusov, papierovu hru obliekanie babik, lego a playmobil vo vsetkych variantach...

henulienka
1. dec 2011

My sme našim menším kúpili raňajkové sady, malému s Mackom Pooh a dcérke princezničkovské. Oni sú ešte malí, takže plastové, ale videla som nádherné keramické, už akurát tak pre 4 ročné deti. Tak keby si zistila čo sa jej páči - Hello Kitty, princezné atď. tak podľa mňa aj to by bol pekný darček. Videla som také, že hlboký, plytký tanierik, šálka... rôzne kombinácie.

lenka1108
1. dec 2011

moja mala od 4 rockou fici na my little pony.vsetko co sa ich tyka.aj teraz dostane pod stromcek vela veci od nich.ma ich plne police ale v dracikovi vzdy najde nieco co este nema 😀

jaaty
1. dec 2011

naša Hanka dostane korčule na ľad, domček pre "pečopákov", zoobless figúrky, hernú konzolu pripájaciu na TV s disney hrami, barbie -morská panna, knižky, štekajúci a chodiaci havko- furreal, ešte pridáme nejakú spoločenskú hru- tie má veľmi rada (darčeky kupujeme aj za starých rodičov, za krstného, za tetu a za nás)

marta35
12. dec 2011

My sme kupili babiky, rozpravkove knizky, detske lyze a Vesele tricko. Nasa mala ma rada Madagaskar, takze dostane aj oblecenie na temu tejto rozpravky.

akika722
12. dec 2011

daj jej do ruky letak z dračika a budeš mať isto na vyber 😀

zuzana581
12. dec 2011

My každý rok bereme leták z dráčika a alltoys a deti si sami vyberú čo chcú. Povystrihujeme to, ponalepujeme na papier a pošleme ježiškovi. Syn má 2,5 roka a aj on si už sám vybral, takže ani 4 ročná nebude mať určite problém. 🙂

dai
12. dec 2011

no, my mame na zoznami tiez barbie morsku pannu, barbie maripossu, rapuntzel, prasiatko pigi pot hru, kolobezku a ako velky darcek taku velku vezu pre rapuntzel,,, od rodiny urcite dalsie hracky, takze darcekov bude viac ako treba , a samozrejme oblecenie 😉
inak tiez pouzime letaky, cize mala si vsetko vybrala a nakreslila jeziskovi, akurat tu vezu nevidela, tak som zvedava na jej reakciu

blumka
12. dec 2011

my sme okrem tych klasickych barbie atd hraciek kupili Terezke Yotobo...minuly rok dostala spolocensku hru Animal upon animal, je to super hra na rozvoj motoriky pre deti od 3 rokov

kocko
13. dec 2011

Tvoja slečna ti už určite povie, čo by asi chcela dostat pod stromčekom. Určite o niečom sníva, čo by chcela
dostať.... 🙂 🙂 Všetky deti o niečom snívajú a ty predsa najlepšie vieš, čo má tvoje dieťa najradšej. 🙂 🙂

mysenac
13. dec 2011

ja som tiež za nápad s katalógom hračiek 😉 doniesli sme domov katalog Dračik...prvé dni nachádzal syn na každej strane niečo, čo by chcel, ale teraz sa mu to ustálilo na 2-3 hračkách (povedali sme mu, že ježiško môže doniesť tak 2-3 veci lebo keby mal všetkým deťom doniesť takú kopu hračiek, tak by to za ten večer ani nestihol a ani by to neodniesol 😀 ) ak by som mala poradiť konkrétnu vec - my sme kúpili Play Doh - plastelíny s kadejakými formičkami a vykrajovačkami - baví to moju 3-ročnú neter aj môjho 5-ročného syna

avanti
13. dec 2011

Pozri sem, maju tam odstupnovane hry podla veku deti bez rozdielu pohlavia, zamerane na zrucnost, taktiku, koncentraciu primerane veku dietata:
http://www.maxus.sk/detsky-sen/hry-a-puzzle/hry... 🙂

cat
13. dec 2011

naša malá 3r. a 3.mes strašne túži po šteniatku,ale keďže psa v nijakom prípade s mužom nechceme, vyriešili sme to takto:
http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
može s ním chodiť aj na prechádzky 😀
a inak ju vždy potešia puzzle či lego..

ludka140281
13. dec 2011

detsku kuchynku

hoogy
13. dec 2011

skus sa je spytat 🙂 ale podla mna aj domcek pre babiky je vhodny pre taketo dieta. teraz sa vela drevenych vyraba 🙂

ena
13. dec 2011
lussy23
13. dec 2011

napdov je veľa : bábiky, hrnčeky, taniere alebo obliečky s obľúbenými postavičkami, plastelinu, puzzle, tabuľu na písanie, kuchynku... 4.ročná slečna už iste má nejaké svoje záľuby, čo ju baví, tak treba usúdiť podľa toho. Alebo jej dať katalog hračiek, nech si sama vyberie, čo si želá od Ježiška 🙂

bleble
13. dec 2011

Kaučukové 100% prírodné hračky do vane 🙂

ursula132
Odpoveď bola odstránená
Zobraz