Ahojte maminy. Prosim Vas aky je najvhodnejsi darcek,hracka pre 8. mesacneho chlapceka?
nas ma 5mes ale je dost popredu
prave dostal od fisera hovoriacu knizku - ucime sa riekanky
uz mi behaju po rozume te spievanky, ale jemu sa to paci, obracia stranky a stuka gombiky
ma aj hovoriaceho maca so 4 rozpravkami,ale je to dost hlasne na to aby pri nom zaspal
teras su dake hracky v dracikovom letaku v akcii ,paci sa mi noemova archa a vlacikovy klavir
ide o to...ci chces urobit dojem na rodicov toho maleho alebo na to dieta.................
@zvedavamt tu knizku mame aj my a malu vobec nezaujima dostala ju pod stromcek kd mala 8 mes. najviac ju bavi, dialkovi ovladac, tlaciaren, baliaci papier, mikrotenove sacky a vsetko co suchoce a blika....a hracky ju nezaujimaju, este sa zabavime dost s knizkami ako leporelo kde suu zvieratka al. ine veci ktorych sa moze dotykat, hladkach vytahovat a podobne veci...
petruska ako pise awalancha3 zalezi na koho chces urobit dojem.....ak na dieta treba sa pozret aj na vyspelost dietata....ci by sa uz dokazal zahrat aj s kockami, alebo nejakymi hrackami rozvijajucimi zrucnost...
my mame este od fischera takeho slimaka, kt. aj hra,ma otvory roznych tvarov do kt. sa vkladaju predmety podla tvarov a daju sa ukladat aj na seba...(s tym sa este moja dcera zabavi, ma 9 mes.)
ahoj,treba ist len do hrackarstva a tam toho je,urcite aj poradia 😀 dnes, ked mas peniazky,nieje ziaden problem nakupovat a nakupovat 😎
Hračky
Oblečenie
Umele mlieko
Praci prasok
Pampersky a vlhcene utierky
Kozmetika
Uteraciky
Deka
za koľko? ...všetko čo svieti,píska,hraje,ale neobsahuje malé časti