Čo kúpiť 3 ročnému dieťaťu na Vianoce?

viktoria0303
22. okt 2012

Ak ma skoro vsetko

natal12
22. okt 2012

už tu bola taká téma zadaj do vyhládávača 🙂

xenicka13
22. okt 2012

dva dni dozadu a tiez mala skoro vsetko 🙂

monyccka
22. okt 2012

sanky, bicykel na leto, prehravac dvd do auta, stolovu lampu, plastelinovy set, vlacik, autodraha..co ja viem..toto su sice dost drahe dary ale nie su bezne este v tomto veku 🙂

lucka1987
22. okt 2012

ak ma skoro vsetko ? no tak to mu urcite kup nieco nechutne drahe. Cím drahsie a exkluzivnejsie, tym je to lepsie 😉

samozrejme zartujem... ja idem kupovat krsnatku 3 rocnemu tabulu na pisanie, taku tu malu skolsku .... tiez ma toho vela, neviem ci vsetko, kazdopadne, toto nema..

a ak hovoris o svojej dcerke a tej ides kupit na Vianoce darcek... Ja viem, ze deti sa raduju ak nieco dostanu pod stromcek... ale takto o 15 rokov tu budeme my matky zufalo bedakat, ake mame narocne deti, ze sme im kupili najnovsi typ PC na narodky a oni su neni spokojne... ze je to malo... Trosku skromnosti a radosti z Vianoc... bez stresov vybrat doslova nieco co ti sprngne do oka... a Naozaj to nemyslim v zlom, ale ked si lames hlavu nad takouto banalitou teraz v 3 rokoch.. co bude v 5, 10 ci 15 ? 😅

deti velmi potesi plastelina ( fakt zabera ) , fukacie fixy .. nejake sablony k tomu.. mozno nejake pekne oblecko. proste nieco co budem at pre 3 rocne dieta vyznam, aj ked to nebude stat majland... nieco s cim sa zabavi, na co bude spominat, ked bude mat 40 na krku.
( ja mam krasnu spomienku ..v 3 rokoch som dostala svoju prvu babiku.. mala kratke vycesane vlasy a bola oblecena v kroji. strasne mi vadilo, ze nema dlhe vlasy.. a comu najviac nerozumiem, je to, ze o tyzden neskor som jej aj tie jej kratke vlasy ostrihala 😕 ) 😀 😀 😀

syringa
23. okt 2012

zober ju do hračkárstva a všímaj si po ktorých hračkách siaha, ktoré sa jej páčia, ktoré ju njaviac zaujali, a to potom kúp bez nej neskôr 🙂

modrofuzik11
23. okt 2012

mne sa velmi pacia tito nahrievatelni plysaci. aj my doma mame. krasne vonaju a deti s nimi radi zaspavaju 🙂 http://www.paradnedarceky.sk/uvodna-stranka/bro...

stanislavao
23. okt 2012

my mame tiez 3 rocneho a maju skoro vsetko. ale hrava sa s vlacikami thomas a priatelia a este nema vsetkych. tak dostane vlaciky, ktore nema, dostane stavebnicu tiez na namet tejto rozpravky. od babky dostane zas depo tiez thomas. tomu sa potesi a zahraje sa s tym. a nic ine nedostane, lebo je to dost drahe.

jarus1
23. okt 2012

aj ja mám dilemu čo kúpiť mojej 3,5 ročnej dcére ☹ k hračkám nemá až taký vrelý vzťah...skôr ku knižkám, k úlohám napr. hľadaj rozdiely 🙂)) tak neviem skúsim nájsť nejaké pracovné zošity 😝 . Uvítam dobré tipy od mamičiek 🙂

lejkacik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mircalla
25. okt 2012

Co ma rado, moj syn momentalne fici na naradi....Napriklad pre dievcatko - mne sa paci taky dreveny domcek s nabytkom, su k nemu aj postavicky, kupili sme ho v draciku, aj syn sa s nim hra

http://www.woodyland.eu/cz/kategorie/drevene-do...

voskovka
25. okt 2012

no vcera som prisla na to co kupim...do noci som bludila po nete...mam dvoch synov 5 a 3 a vymyslela som toto sadu dinosaurov figuriek,nasi maju radi rozpravku monsters a.s. tak som im od kamosky z UK objednala obidvoch tychto plysakov z www.disneystore.co.uk no a potom este tu plastelinu zopar anglicakov z rozpravky cars tomu mensiemu a tento rok dostanu komplet novu detsku izbu aj so skrinou a postelami.plus oblecko.a asi aj nejaku knihu...

januschka10
25. okt 2012

lego, vlacik tomas a kolaje, playmobil, puzzle pre male deti... moj maly sa velmi rad hraval s vlacikom tomas a dodnes sa s nim hra. lego to u nas fici uz 3 roky. ale zasa davide je dieta, co sa velmi vela a rad hra a neotravuje.

sendy182
25. okt 2012

ahoj teraz je toľko prekrásnych hračiek že ani nevieš čo máš skôr kúpiť.....stavebnice,hudobné hračky,autá od výmyslu sveta, vláčik drevený, kovový......,interaktívne zvieratká, knižky, laptopy, ...............super........ len peniažky treba..................... 🙂 🙂 🙂

babulka123
25. okt 2012

ja som prave dnes dokoncila domcek pre babiky z kartonu a ninka sa neskutocne s tym hra.. takze jezisko donesie asi take nieco { ale kvalitne} k tomu nabytok, nejake malinke babiky do toho .. , inak u nas velka vyhra je lego duplo { snehulienka, popoluska,} koniky.. tiez nie sme na hranie s hrackami ale ako zacala chodit do skolky tak sa to zlepsilo.. a zacala sa hrat aj sama.. aj s takymi vecami co som uz vyradila..
momoentalne najvacsi uspech malinke babiky do 10 cm , proste mame minimalisticke obdobie..
na vianoce este dostane pyzamko { u nas tradicia musi byt kazdy rok} puzle popolusku a snehulieku, a este nejake drobnosti..

pojezdalova
1. nov 2012

Moja mala bude mat 2.12. 3roky, a potom mam este 7 rocneho syna, dcerke kupim niake oblecenie-lebo sa velmi rada paradi 🙂 a este jej chcem kupit niaku zehliacu dosku, pripadne niaku kuchynku, mozno aj bycikel uvidime, ale ziadne prehnane dary. Synovi tiaz niake oblecenie, kedze rastie a rastie a este niake stavebnice alebo nieco podobne, darcekov budu mat dost, lebo dostavaju este aj od dalsich ludi z nasej rodiny, tak ich maju vzdy viac nez dost........... 😉 😎

karamel
1. nov 2012

kyticu balonov🙂

mataspit
1. nov 2012

u nas vitazi lego 🙂

ssiska
5. nov 2012

u nas tiez lego cislo1, uz mame kadejake dupla, su naozaj kvalitne, maly si ich skombinuje, ako sa mu paci, najradsej by mal vsetky druhy 🙂

idris
12. nov 2012

tak to som riešila aj a no my to máme na husto menini narodeniny a potom su hneď vianoce tak na každý sviatok je od rodičov 1 darček a do strých rodičov tiež jeden darček. U nás vedie lego duplo ( takže sada kociek nesmie chýbať) a knihy, plus balík plastelín farbičiek, farieb, papierov škatuliek a podobné veci na tvorenie , bude aj 1 bábika lebo do teraz som jej žiadnu bábiku nekúpila 😅 😅 a mala iba bábätko. a niečo na logiku zámocke schody alebo tak nejak sa to volá ... .

No ja mám skôr otázku akú hračku aby sa vedel aj otecko hrať s dcérkou ?? Lebo môj mm si nevie nič vymyslieť a potom aj tak vyzerá to hranie pustí jej rozprávku a koniec 🙄 🙄 🙄

innaatelier
15. nov 2012

Dobru knihu Moja prvá kniha, predáva martinus.

lujza123
30. nov 2012

@viktoria0303 sa jej opytaj co by chcela od jeziska, 3 rocne uz vie pekne povedat po com tuzi,

Moja 3 rocna zahlasila ze chce piratsku lod, capicu a mec 😖 ...tak som to zohnala a vybavene spolu za 25 EUR...bodaj by bola taka nenarocna aj po zvysok detstva

Co pravidelne kupujem kazdy sviatok je lego duplo (ma vela kociek tak uz len figurky a zvieratka)

dievcatko by mohlo bavit toto http://www.mall.sk/lego-duplo/lego-6154-popelci...
alebo domcek (odkedy ho mame hra sa len s tym) http://www.mall.sk/lego-duplo/lego-duplo-5639-r...

gerci90
30. nov 2012

no tak nasa je momentalne zatažena na koniky take tie male my litte pony co si vkuse češe a beha snimi hore dolu a tak som na Vianoce volila nie babiku ale Pinky pui to je ten konik babatko co bežka, volačo rozprava a staraš sa on...doma o nicom inom nevravi videla ho v reklame a v dračiku mu hladkala ručku že ked budem dobra ježisko ta donesie ku nám (takže aj ked je to podstatne dost draha hracka ale tomuto som neodolala(
no a dalej jej chcem kupi pečiatky /razitka..bola raz u mna v robote a stym razitko jednym sa prebavila hodinu a perom dotoho davala autogram :D ...a este som rozmyslala nad fukacimi fixami...treba si dobre vsimat k comu dieta sa najviac obracia a rožiari jeho ocka . : 😕

ducci
26. dec 2012

presne podla mna duplo, neskor lego je super darcek a da sa to dokupovat a mala sa s tym stale hra

cviciavsetkyzvieratka
2. nov 2014

TIP na vianočný DARČEK
pre všetky deti, ktoré sa radi hrajú, šantia a vystrájajú.
Zacvičme si spolu so zvieratkami 🙂

barca1205
4. okt 2015
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

Nejakú peknú rozprávkovú knižku - zabavíte sa niekoľko nasledujúcich večerov 🙂 Minulý rok sme kúpili Maťka a Kubka, tento rok máme z Egmontu objednanú Mášu a medveďa

karolinka789
19. okt 2015
Používateľ karolinka789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od karolinka789.

My sme od troch rokov písali Ježiškovi, takže som vedela, čo si želajú. Nedostali samozrejme všetko ale mala som z čoho vyberať 🙂

rybiicka
19. okt 2015

u nas je oblubena tato sada na "vysivanie" : http://www.nomiland.sk/xxl-sada-na-snurkove-kre...

vepoet
29. okt 2015

mňa veľmi oslovili pracovne dielne pre deti: http://detska-dielna.mackoviahracky.sk/ myslim, ze v danom veku - 3 roky je to uplne super... maly pracant po vzore tatina..:D

perlicka666
9. nov 2015
Používateľ perlicka666 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od perlicka666.

mne sa veľmi pozdávajú rc hračky skus sa mrknut tuna na rajmodelov.sk skús drony, kvadrokoptéry alebo autá. moji chlapi len kvadrokoptery 😉

hena6
9. nov 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

ja som krstna mama trojrocnemu dievcatku co ma naozaj vsetko na co si len spomenie, ale zase viem ze ju tesia aj malickosti tak jej vymyslim nieco originalne 🙂 mozno aj vlastnymi rukami nieco vyrobim 🙂))