Ak ma skoro vsetko
dva dni dozadu a tiez mala skoro vsetko 🙂
sanky, bicykel na leto, prehravac dvd do auta, stolovu lampu, plastelinovy set, vlacik, autodraha..co ja viem..toto su sice dost drahe dary ale nie su bezne este v tomto veku 🙂
ak ma skoro vsetko ? no tak to mu urcite kup nieco nechutne drahe. Cím drahsie a exkluzivnejsie, tym je to lepsie 😉
samozrejme zartujem... ja idem kupovat krsnatku 3 rocnemu tabulu na pisanie, taku tu malu skolsku .... tiez ma toho vela, neviem ci vsetko, kazdopadne, toto nema..
a ak hovoris o svojej dcerke a tej ides kupit na Vianoce darcek... Ja viem, ze deti sa raduju ak nieco dostanu pod stromcek... ale takto o 15 rokov tu budeme my matky zufalo bedakat, ake mame narocne deti, ze sme im kupili najnovsi typ PC na narodky a oni su neni spokojne... ze je to malo... Trosku skromnosti a radosti z Vianoc... bez stresov vybrat doslova nieco co ti sprngne do oka... a Naozaj to nemyslim v zlom, ale ked si lames hlavu nad takouto banalitou teraz v 3 rokoch.. co bude v 5, 10 ci 15 ? 😅
deti velmi potesi plastelina ( fakt zabera ) , fukacie fixy .. nejake sablony k tomu.. mozno nejake pekne oblecko. proste nieco co budem at pre 3 rocne dieta vyznam, aj ked to nebude stat majland... nieco s cim sa zabavi, na co bude spominat, ked bude mat 40 na krku.
( ja mam krasnu spomienku ..v 3 rokoch som dostala svoju prvu babiku.. mala kratke vycesane vlasy a bola oblecena v kroji. strasne mi vadilo, ze nema dlhe vlasy.. a comu najviac nerozumiem, je to, ze o tyzden neskor som jej aj tie jej kratke vlasy ostrihala 😕 ) 😀 😀 😀
zober ju do hračkárstva a všímaj si po ktorých hračkách siaha, ktoré sa jej páčia, ktoré ju njaviac zaujali, a to potom kúp bez nej neskôr 🙂
mne sa velmi pacia tito nahrievatelni plysaci. aj my doma mame. krasne vonaju a deti s nimi radi zaspavaju 🙂 http://www.paradnedarceky.sk/uvodna-stranka/bro...
my mame tiez 3 rocneho a maju skoro vsetko. ale hrava sa s vlacikami thomas a priatelia a este nema vsetkych. tak dostane vlaciky, ktore nema, dostane stavebnicu tiez na namet tejto rozpravky. od babky dostane zas depo tiez thomas. tomu sa potesi a zahraje sa s tym. a nic ine nedostane, lebo je to dost drahe.
aj ja mám dilemu čo kúpiť mojej 3,5 ročnej dcére ☹ k hračkám nemá až taký vrelý vzťah...skôr ku knižkám, k úlohám napr. hľadaj rozdiely 🙂)) tak neviem skúsim nájsť nejaké pracovné zošity 😝 . Uvítam dobré tipy od mamičiek 🙂
Co ma rado, moj syn momentalne fici na naradi....Napriklad pre dievcatko - mne sa paci taky dreveny domcek s nabytkom, su k nemu aj postavicky, kupili sme ho v draciku, aj syn sa s nim hra
no vcera som prisla na to co kupim...do noci som bludila po nete...mam dvoch synov 5 a 3 a vymyslela som toto sadu dinosaurov figuriek,nasi maju radi rozpravku monsters a.s. tak som im od kamosky z UK objednala obidvoch tychto plysakov z www.disneystore.co.uk no a potom este tu plastelinu zopar anglicakov z rozpravky cars tomu mensiemu a tento rok dostanu komplet novu detsku izbu aj so skrinou a postelami.plus oblecko.a asi aj nejaku knihu...
lego, vlacik tomas a kolaje, playmobil, puzzle pre male deti... moj maly sa velmi rad hraval s vlacikom tomas a dodnes sa s nim hra. lego to u nas fici uz 3 roky. ale zasa davide je dieta, co sa velmi vela a rad hra a neotravuje.
ahoj teraz je toľko prekrásnych hračiek že ani nevieš čo máš skôr kúpiť.....stavebnice,hudobné hračky,autá od výmyslu sveta, vláčik drevený, kovový......,interaktívne zvieratká, knižky, laptopy, ...............super........ len peniažky treba..................... 🙂 🙂 🙂
ja som prave dnes dokoncila domcek pre babiky z kartonu a ninka sa neskutocne s tym hra.. takze jezisko donesie asi take nieco { ale kvalitne} k tomu nabytok, nejake malinke babiky do toho .. , inak u nas velka vyhra je lego duplo { snehulienka, popoluska,} koniky.. tiez nie sme na hranie s hrackami ale ako zacala chodit do skolky tak sa to zlepsilo.. a zacala sa hrat aj sama.. aj s takymi vecami co som uz vyradila..
momoentalne najvacsi uspech malinke babiky do 10 cm , proste mame minimalisticke obdobie..
na vianoce este dostane pyzamko { u nas tradicia musi byt kazdy rok} puzle popolusku a snehulieku, a este nejake drobnosti..
Moja mala bude mat 2.12. 3roky, a potom mam este 7 rocneho syna, dcerke kupim niake oblecenie-lebo sa velmi rada paradi 🙂 a este jej chcem kupit niaku zehliacu dosku, pripadne niaku kuchynku, mozno aj bycikel uvidime, ale ziadne prehnane dary. Synovi tiaz niake oblecenie, kedze rastie a rastie a este niake stavebnice alebo nieco podobne, darcekov budu mat dost, lebo dostavaju este aj od dalsich ludi z nasej rodiny, tak ich maju vzdy viac nez dost........... 😉 😎
kyticu balonov🙂
u nas vitazi lego 🙂
u nas tiez lego cislo1, uz mame kadejake dupla, su naozaj kvalitne, maly si ich skombinuje, ako sa mu paci, najradsej by mal vsetky druhy 🙂
tak to som riešila aj a no my to máme na husto menini narodeniny a potom su hneď vianoce tak na každý sviatok je od rodičov 1 darček a do strých rodičov tiež jeden darček. U nás vedie lego duplo ( takže sada kociek nesmie chýbať) a knihy, plus balík plastelín farbičiek, farieb, papierov škatuliek a podobné veci na tvorenie , bude aj 1 bábika lebo do teraz som jej žiadnu bábiku nekúpila 😅 😅 a mala iba bábätko. a niečo na logiku zámocke schody alebo tak nejak sa to volá ... .
No ja mám skôr otázku akú hračku aby sa vedel aj otecko hrať s dcérkou ?? Lebo môj mm si nevie nič vymyslieť a potom aj tak vyzerá to hranie pustí jej rozprávku a koniec 🙄 🙄 🙄
Dobru knihu Moja prvá kniha, predáva martinus.
@viktoria0303 sa jej opytaj co by chcela od jeziska, 3 rocne uz vie pekne povedat po com tuzi,
Moja 3 rocna zahlasila ze chce piratsku lod, capicu a mec 😖 ...tak som to zohnala a vybavene spolu za 25 EUR...bodaj by bola taka nenarocna aj po zvysok detstva
Co pravidelne kupujem kazdy sviatok je lego duplo (ma vela kociek tak uz len figurky a zvieratka)
dievcatko by mohlo bavit toto http://www.mall.sk/lego-duplo/lego-6154-popelci...
alebo domcek (odkedy ho mame hra sa len s tym) http://www.mall.sk/lego-duplo/lego-duplo-5639-r...
no tak nasa je momentalne zatažena na koniky take tie male my litte pony co si vkuse češe a beha snimi hore dolu a tak som na Vianoce volila nie babiku ale Pinky pui to je ten konik babatko co bežka, volačo rozprava a staraš sa on...doma o nicom inom nevravi videla ho v reklame a v dračiku mu hladkala ručku že ked budem dobra ježisko ta donesie ku nám (takže aj ked je to podstatne dost draha hracka ale tomuto som neodolala(
no a dalej jej chcem kupi pečiatky /razitka..bola raz u mna v robote a stym razitko jednym sa prebavila hodinu a perom dotoho davala autogram :D ...a este som rozmyslala nad fukacimi fixami...treba si dobre vsimat k comu dieta sa najviac obracia a rožiari jeho ocka . : 😕
presne podla mna duplo, neskor lego je super darcek a da sa to dokupovat a mala sa s tym stale hra
Nejakú peknú rozprávkovú knižku - zabavíte sa niekoľko nasledujúcich večerov 🙂 Minulý rok sme kúpili Maťka a Kubka, tento rok máme z Egmontu objednanú Mášu a medveďa
My sme od troch rokov písali Ježiškovi, takže som vedela, čo si želajú. Nedostali samozrejme všetko ale mala som z čoho vyberať 🙂
u nas je oblubena tato sada na "vysivanie" : http://www.nomiland.sk/xxl-sada-na-snurkove-kre...
mňa veľmi oslovili pracovne dielne pre deti: http://detska-dielna.mackoviahracky.sk/ myslim, ze v danom veku - 3 roky je to uplne super... maly pracant po vzore tatina..:D
mne sa veľmi pozdávajú rc hračky skus sa mrknut tuna na rajmodelov.sk skús drony, kvadrokoptéry alebo autá. moji chlapi len kvadrokoptery 😉
ja som krstna mama trojrocnemu dievcatku co ma naozaj vsetko na co si len spomenie, ale zase viem ze ju tesia aj malickosti tak jej vymyslim nieco originalne 🙂 mozno aj vlastnymi rukami nieco vyrobim 🙂))
už tu bola taká téma zadaj do vyhládávača 🙂