Poradte co kupit 2 rocnemu dietatu ake hracky aby ho to zaujalo?Popripade co pod stromcek.Nieco take aby trosku zapracovala fantazia.Mate nejake tipy? 🙂 🙂
Odrazadlo myslis take obycajne ci ten bicyke bez pedalov?
ja som kupila drevene kocky,a drevenu stavebnicu,knihu a este kupim auticko a mobil je najdolezitejsia vec pod stromcekom lebo vzdy sa hra s mojim...(samozrejme hrackarsky) uz stihol vytocit mojho byvaleho :D a nasu pani zubarku... :D
vlacik dreveny, knizky s magnetkami, megablocks, kocky, plastelina...
my mame velke lego kocky, knizky, nejake oblecko.. a este urcite daco dostane princezna 🙂
ja kupujem na vianoce okrem ineho mozaiku Fantacolor Junior od firmy Quercetti 😉 a potom puzzle, odrazadlo ....
som za lego, nasich uz nic ine nezaujima, ja som im doplnila autickami a zvieratkami, aby mohli vymyslat story a postavia napr. farmu, dialnicu, letisko+drevene kocky, ked sa im nehce pozerame knizky 😉
@janet24 Drevene hracky, nejake kocky, stavebnice, vlacik, knihy, pracovny zosit so samolepkami - nasa ich zboznuje, mozno nejake farbicky. Vsetko zavisi od toho, o co javi zaujem. Mozno nejake naradie pre chlapcov - kladivo a spol., daju sa kupit velmi pekne. Rozpravkove DVD alebo CD tiez potesi. Vzdy sa snazim kupovat hracky, pomocou ktorych sa nieco nauci. U nas od malicka ficia aj zvieratka, take jednoduche a lacne./Kaufland, Dracik, .../ Vela sa s nimi hrame, postavime farmu z lega a zahrame sa so zvieratkami.
No zatial vam maminky dakujem urcite ste pomohli v rozhodovani 🙂
aha tak by bolo aj dobre s nadstavitenou vyskou ze?
@janet24 ja som za hrackami ako besna,mna zatvorit do hrackarstva a neviem co si vybrat ,no pre deti 😀 😀 😀 😀
pacia sa mi masky nastastie aj synovi a tak som mu aj pod stromcek kupila masku a malej zase mikulasku masku,budeme mat maleho mikulasa 😀 😀 😀 😀 😀 pod stromcekom 😀 😀 😀 maly ma 7 a beha v tom po meste dost casto hocikedy,teraz momentalne je pirat 😀 😀 😀 😀
ja som zatial malemu nakupila len drobnosti ale chcelo by to nejaký vačší darček ale ani netuším že čé máte nejaký typ?
rozmýšlala som nad nejakou kreatívnou hračkou ...
podla mna duplo.. mala dostala kopec darcekov a aj tak sa najradsej hned na druhy den zahrala s duplom, ktore mala uz predtym...
@janet24 odrazadlo a plastelina. to u nas ficalo