maminy prosím poraďte mi tipy, triky na vianočné darčeky pre našu dcérku, ktorá bude mať k vianociam práve 4 mesiace 😉 ďakujem, za každý tip 😉
@piskotkamaricka nieco ako hrkalka nejaky hrkajuci plysacik. nieco co vydava nejaky zvuk. a na hrackach je aj zvacsa napisane od kolkych mesiacov je to vhodne.a nejake hryzatka farebne
@piskotkamaricka plienky 😀 my sme aj teraz na Katarinu stvoro plienok vyfasovali a to ma mala 9 mesiacov 😀 😀 😀 😀 a od jeziska dalsie poopytame
Môj malý bude mať tiež na Vianoce 4 mesiace a presne ako napísala tanitta vôbec neuvažujeme nad darčekom. Načo??? Veď to bábätko si to ešte v živote užije ale teraz je to úplne zbytočné. myslím že mu kľudne bude stačiť svetielko na Vianočnom stromčeku, lebo to jediné bude vnímať s radosťou.
Alebo vieš čo? rozmixujeme deťom kapra a šalát 🙂
@piskotkamaricka su aj hracky od 3 alebo 6 mesiacov. Napr. hracie kluciky. Ale podla mna jej bude stacit stromcek rozsvieteny. Ved darceky davame, aby sa deticky potesili, teraz si to neuzijes ani ty ani ona, hracky jej mozes kupit aj po Vianociach. Ja som malemu kupila zopar veciciek, ale kupila by som mu ich tak ci tak, lebo bude mat 6 mesiacov a potrebuje nove podnety. 🙂
naco si lamat hlavu, este to poriadne nevnima, tak nejaku hracku
@piskotkamaricka - Baby plavanie, baby masaz, zaplatit kurz a darcek pod stromcek... to vyuzije veru dokonale a bude s toho mat nieco aj jej motorika, a aj ty 🙂 Hracky aj tak kupujes priebezne a take mal dieta nieco ako pri prilezitosti vianoc vobec nevnima.
@piskotkamaricka no vprvom rade ju určite potešia najviac vianočné gule na stromčeku.. 😀 😀 😀 ....ďaľšie ozdoby ,krásne lampičky....výzdoba.....to sa jej fakt bude páčiť......nová hračka......napr. už pre väčšie bábo...... http://www.babynabytek.sk/fisher-price-zirafa-t... .........alebo omrkni toto..... http://www.hracky-fisher-price.sk/hovoriace-klu...
@piskotkamaricka ahoj moj maly tiez bude mat pod stromcekom 4 mesiace. Tiez sme nevedeli ze co a ako a ucite mu chceme dopriat co na tom ze to nevnima, kt omu v rodine mojho mm je to prve baby a to este vnuk. Takze sme to urobili tak ze nam este par veci chyba krore budeme potrebovat a nechceme cakata z do leta na1. Narodky a kedze sa rodiny pytali tak sme to rozdelili, takze dostaneme napr. Ohradku, detsku stolicku, autosedacku, fusak, supravu na papanie, kuzelny hrncek, cumliky a potom hracky uz pre vacsie baby, no a my s mm kupujeme neake oblecko kedze rastie ako z vody plus ja som kupila take auto a moj plienky
ja som malej kupila bubon ktory ma piesne ked dieta do toho buchne alebo ked to potoci ale len tukne ma hudbu alebo bubnuje nejake tony,pekne to je 🙂 inak ta masaz to sa mi paci 🙂 dobry napad
Skus sa pozriet na nejake knihy,ktore moze obzerat od narodenia - kontrastne obrazky, so zvieratkami, zrkadielkami🙂 to moja zboznovala a zboznuje knihy doteraz. 🙂
napr. handrove babiky, moja dostane tieto
http://pro-nejmensi.heureka.cz/lamaze-princezna...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13172657&tab=5
ale myslim, ze malej je to uplne jedno, toto su skor darceky kvoli jej bratovi 😉
ďakujem za tipy 😉 aj som si myslela, že to bude skôr o hrkalkách a vyzváňacích hračkách 😀 samozrejme, že to nechcem preháňať, len sú to predsa prvé vianoce 😉 a svetielka na stromček musíme aj tak kúpiť, lebo roky sme ich nepoužívali a je mi jasné, že to bude asi vianočný hit pre tú našu hviezdu 😀
popravde, my sme sare na vianoce v tom veku dali iba nejaku hrkalku. aj tak si to nepamat a vela casu prespala. nemyslim, ze je potrebne to s tak malymi detmi nejak zasadne riesit🙂. oni su radi, ked vidia svojich rodicov, to im staci🙂
@piskotkamaricka moja mala prve vianoce 3 mesiace..tak som sa vyjasila na darcekoch co potesili hlavne mna..babetkovske oblecenie 🙂
@piskotkamaricka skor nieco co spravi radost tebe.... podla mojho nazoru staci "hrkalka doruky" iba😉.. ked uz nieco velmi chces pre nu....usetri na veci ked bude starsia a viac vnimava....bude mat viac "potrieb"... este ani v roku nebude uplne chapat vyznam "vianoce" ale uz zase to bude o niecom inom 😉