Máte niektorá hračky myšky maileg? Čo je na nich take zaujímavé keď sú take drahé ? Dcéra mi ukazovala že by to chcela no ale sa mi zdá príliš dať 25€ či koľko za mysku v krabičke
Mysky su drahsie, ale preto, ze su rucne site, su aj casto vypredane, nepride ich do jednej predajne 100, ale iba zopar kusov, a myslim ze vianocne alebo velkonocne su limitky. A potom ten ich dokonaly nabytok😍, ziaden plast, to by ste musela vidiet na zivo.
@nyphadora no tak jednu jej objednam chcela aj nejaký vak na nosenie myšky k tomu a posteľ vintage
Ako áno je to pekne páči sa mi taký štýl ale zas tie ceny 🙈
Ja mam 4 take mysky za velmi dobru cenu, jedna pani mi ich sila aj s postelou a vankusikmi. Neni tonten original, ale vyzeraju tak a tiez rucne vypracovane. Mozem dat kontakt, kedze som bola spokojna .
@kiki68 wau to je naozaj krásne
Veď samozrejme chápem že si za to zapýtajú keď to ručne šiju, len ja neviem ja sa na to pozerám z ekonomického hľadiska aj keď ma to nezruinuje ale dať 25€ za malú mysku + škatuľku 🙈 au moja kreditka 😂 + doplnky čo sú k tomu rôzne tak ahoj 200€ 😀
A jasne prosím ta ak budeš taká zlata tak napis mi kontakt na pani 🙂 aj keď už som jednu mysku objednala zo stránky ale nevadí zvyšok by som si u nej dala ušiť 🙂 môžeš aj tu napísať verejne alebo ti napíšem súkromnú správu ?
Je to pani Gabriela Stefanakova
Tu je link na fb stranku https://www.facebook.com/decorations.by.Gaby
@kiki68 ďakujem 🤍