Čo je najvhodnejšie pre 20 mesačné dieťa na plávanie?

lilly21
6. máj 2011

Ahojte. Chystame sa na dovolenku a neviem, co kupit pre 20-mesacnu dcerku. Hlavne do detskeho bazenika, ak by sa jej smyklo alebo spadla.

janinah
6. máj 2011

takú nafukovaciu hračku,do ktorej si sadne a nôžky dá do otvorov a trčia jej do vody,ale hľadaj takú,aby otvory na nôžky boli ďalej od seba,aby sa jej ten stred nezarezával do rozkroku..ale to skôr do mora,do bazena neviem či dovolia toto, koleso nie,sa vyšmyknúť môže , vestu naše deti nemali radi,obmedzovala ich, skôr tirerukávniky ešte

kaja73
6. máj 2011

Existuju take opasky s nadlahčujucimi vyplnami,ktorych počet si regulujes sama.Najskor das vsetky a postupne uberas.Je to aj pomocka na učenie plavania a aj ti to dieta chrani pred utopenim.V obchode som videla aj take vesty-tiež si tam pridavas a uberas vypln-podla schponosti dietata.A ked take nemas tak potom skus rukavniky-kruhy a podobne veci su aj nebezpečne-dieta z nich može vypadnut,alebo sa prekotit a okrem toho sa nič nove nenauči.Tie rukavniky možes zas postupne stale menej a menej nafukovat a pritom nespadnu z malej dole.

mmaattuuss
7. aug 2012

Ahojte. Poradte. Stacia rukavniky do bazena pre takmer 3 rocne dieta?

aliza
7. aug 2012

@mmaattuuss moj syn ma 22 mesiacov a plava iba s rukavnikmi a uplne v pohode.
@lilly21 ja myslim, ze rukavniky stacia, ja by som koleso vobec nekupovala, dieta je v nom pasivne a napriklad moje deti to nudilo, ze sa nemohli slobodne pohybovat vo vode. A proti smyknutiu kup tie topanky do vody. Ale ak ma dieta rukavniky, tak sa nemoze nic stat, ak sa smykne, rukavnik ho udrzi. Teraz sme boli v Turecku, maly mal len rukavniky a nestalo sa, ze by sa v bazene smykol alebo spadol.

juldan81
7. aug 2012

na dovolenku určite rukávniky, my sme mali všetko možné od výmyslu sveta a synček (tiež 20-mesačný) nechcel nič iné, len rukávniky, potápal sa, skákal do bazéna, nijak ho to neobmedzovalo a krásne to drží dieťatko nad vodou, takže u nás určite RUKÁVNIKY 🙂

lenka_b
7. aug 2012

Moja dcera pouziva plavajucu vestu. Nijako ju neobmedzuje a nadnasa ju na vodu, cize ja to mozem odporucit. Minuly rok sme boli na dovolenke, ked mala mala 22 mesiacov a bolo to super. Nijako ju to neobmedzovalo a dodalo jej to odvahu.

macka23
7. aug 2012

@mmaattuuss no nas 3 a pol rocny zasa radsej koleso ako rukavniky. V malickom detskom bazene bez ale tam ho to nebavi , ked chodime do hlbokeho, je s nim vzdy niekto a v kolese sa fajne vysanti ale on zasa nie je tip na ponaranie 🙂 Nemam pocit, ze by bol v kolese pasivny, toci sa, plava - kope nohami a dopravi sa kam chce, cjodi na stupienky a schodiky, odraza sa skace.

sakura77
7. aug 2012

my tiez len rukavniky nosime,uz aj minule leto mala mala len rukavniky,skusala aj v kolese parkrat,ale s tym nemoze dobre zdrhat,tak ho zahodila .-)bola v takom istom veku vtedy,urcite odporucam rukavniky aj ja 🙂