Mamičky panelákové, poraďte. Čo deťom 2-5r. dať na balkón, aby sa tam mohli pohrať nachvíľu, pokým si kávu vypijem? 😁Mám tam zatiaľ len tabuľu zavesenú na kreslenie s kriedami. P. S. Všetko pod dohľadom, samé by som ich tam nenechala 🙀 Foto pre zaujatie. Ďakujem
U nás boli obľúbené pikniky na balkóne. Deka na zem, vankúše, hračky nazvlákali... A jeden čas sme tam mali aj hojdaciu sieť. Ale to už boli väčší a z nášho balkóna sa nedalo vypadnúť.
lidl ma pieskovisko na balkon. Urcite by sa take nieco dalo lahko vyrobit (napr z uloznych boxov s vekom co maju v jysku, ikei,...). Vonkajsiu kuchynku. Podla veku dietata mozno taku tu plastovu vodnu drahu s lodickami/vodny stolik, to sa nasim celkom paci. Alebo stan, malicky domcek...
Mini bazenik
Plastelína, veľká nádoba s kinetickým pieskom, vodové farby- veci, ktoré vedia narobiť neporiadok a tak dáš prednosť tomu, aby ich robili "vonku".
Na balkon by som pri takych malych detoch nedavala nabytok, na ktory sa da postavit a je moznost vypadnutia dietata. Takze len nieco na zem.
Vodnu drahu, magneticku tabulu s fixkami? Nasi nevydrzia nikde. Jedine v nutri albi pera so sluchatkami aj to si vyspevuju 🤣
Napada mi nejaky "bunker" (maly stan, domcek, cosi improvizovane) a v nom malicke detske sedenie, kde by si mohli kreslit, stavat stavebnicu...