Chodiace zvieratká - skúsenosti

diadiana
12. sep 2013

Ahojte, máte skúsenosti s týmito chodiacimi zvieratkami, konkrétne koňom? http://www.ponycycle.sk/pony-maly_12.html.

sissy27
12. sep 2013

@diadiana videla som to v tescu, to prenajímali za nejaký poplatok, to sa ešte dá, ale kúpiť to -no za tie prachy by som decku radšej zaplatila hodiny jazdenia na živom koni, čo je zdravšie, zábavnejšie a v neposlednom rade mi potom na to zviera nebude doma sadať prach... plus teda neviem či bývate v dome alebo v byte, ale ak v byte, tak určite by som nechcela bývať pod vami 😅
a hlavne - každá senzácia trvá tri dni, potom sa k vám budú chodiť na tom voziť akurát tak deti od susedov...

anjelicek26
12. sep 2013

@sissy27 - uplne suhlasim, predrazena somarinka, ktora bude deti bavit mozno tyzden...

diadiana
autor
12. sep 2013

diki baby. @anjelicek26 No mne sa to zdá tiež strašne drahé a hlavne čo ja viem či je to také úžasné ako to vychvaľujú, celé sa mi to zdá prehnané. Ja by som to nekúpila, ale dedko to chce silou-mocou kúpiť nášmu synovi a chcem ho od toho odhovoriť, že ozaj poznám aj lepšie investície 🙂 a ked si predsatviím, že ďalšia habraka do domu ... tak to už koniec. @sissy27 tie hodiny jazdenia sú určite lepšie 🙂

anjelicek26
12. sep 2013

@diadiana - my mame takehoto kona, teda mali sme, teraz stoji v kute a zavadzia 😝 Uplne postacil, troje zvuky, do sto kil... ked uz to teda musi byt ten kon 😀

http://www.amazon.de/Happy-People-58410-stehend...

diadiana
autor
13. sep 2013

@anjelicek26 dakujem za tip 🙂 vyzera uplne super a vyuzijem ho aj ja 😀 mm už nie, ale ja som do 100 kg. Ďakujem ešte raz. Dúfam, že sa mi podarí deda odhovoriť od toho skákadla (aj v záujme zachovania plávajúcej podlahy 😀 )

macocha
30. sep 2013

My sme to vyskúšali 2-krát v Tescu a malá tým bola nadšená. Pre mňa na kúpu je to drahé, ale neviem veru, či hodiny jazdenia vyjdú lacnejšie... 20 hodín vozenia na živom koníku tu v BA vyjde 280 eur a na tomto hračkárskom za 240 eur sa dieťa do 6 r. môže voziť podľa nálady... myslím, že moju by to bavilo aj viac ako tých 20 hodín. 😉 aj keď nie naveky, samozrejme. Asi to nie je dobré porovnanie, živý je živý, ale keď už ste o tom začali...