Ahojte, chcela by som počuť názor na dievčatá a chlapčenké korčule, chceme ich totiž dcére kúpiť, má už 6 rokov a nejako sme na korčuľovanie ne ľade zabudli. Na kolieskových sa už vie, ale toto ešte neskúšala, len sme sa rozhodli pre chlapčenské na začiatok, čo si o tom myslíte? Nebudú sa jej smiať, a podobne? poznáte niekoho, kto to takto má? ďakujem za rady a postrehy.
nejde o to, že by som ich chcela pre syna, to mi nenapadlo, ale chceme ich dat ucit sa korculovat do hokejovej pripravky a tam potrebujeme na snurky a bez zubkov. tak preto chlapčenské.
Ved dnes uz v pohode kupis korcule bez zubkov aj pre dievcata, sice asi nie na snurky. Myslim, ze je to uplne v pohode, aj ked bude mat chlapcenske.
chces vyslovene chlapcenske?preco,..lebo dalsie dieta je chlapcek a vyuzil by ich neskôr on?..dnes je taky velky vyber korcul, ze myslim, ze sa da vybrat..rozhodla by som sa pre take univerzalne..ze ich môze mat aj chalan aj baba..aj nasi take maju..mame aj kombinovane, ze v lete kolieskove, v zime na lad..ale aj cisto len na zimu na lad..su take, ze na prvy pohlad fakt nevies, ci su pre chlaca ci pre dievca..vyslovene chalanske by som jej nekupila..je to predsa dievcatko..ani mne by sa to nepacilo..