Cherek's rukávniky verzus Decathlon

foxandswan
27. jún 2024

Ahojte, tí ktorí máte doma obe značky rukávnikov, viete mi prosím poradiť ktoré sú lepšie? Decathlon sa mi zdajú variabilnejsie tým že sa dajú rukávniky oddeliť od pásu.. a chereks sú zase overené, že nadnasaju dobre. Chcem to pre 3 ročnú, ktorá už má odskúšané zelené chereky, ale tie chcem posunúť pre mladšieho. Ďakujem za info 😇🙏

luliu
27. jún 2024

Tak to sú dva neporovnateľne produkty. Jednoznačne Chereks vyhráva

foxandswan
autor
27. jún 2024

@luliu fakt? Máte odskúšané aj tie decathlon?

jazula
27. jún 2024

Moja dcérka má 3 roky, ale len 13kg. Chereks červené má už druhý rok, je v nich plne samostatná (skočí si do bazéna, “odpláva” ku schodíkom, vylezie z bazéna a zasa dokola 🙂), aj keď sú trochu nemotorne veľké na rukách.
V Decathlone majú všetky rukávniky a podobne pre deti od 15 kg a varovanie, že pre deti pod 15 kg nie sú bezpečné…takže závisí aj aké veľké máš dieťa, nielen vek.

ja_mama
27. jún 2024

My mame tieto z decthlonu a nie su zle, ale uz by som ich nekupila...dcerka mala 3 ked sme ich kupili a boli jej na ruckach siroke. Teraz ma skoro 5 a teda stale jej velmi nesedia, lebo ona je strasne chuda. Aj ta latka pod pazuchami sa nejak roztiahla. Ak nemas ale take tintitko ako my tak mozu byt fajn. My sme vyuzili napr aj len tu vestu do mensej vody, kde rukavniky nepotrebovala ale nenechala by som ju bez nicoho - toto bolo super. Inak z decathlonu mame teraz take obyc cisto rukavniky nie textilne a tie su super.

foxandswan
autor
27. jún 2024

@jazula
@ja_mama
Ďakujem moc za názor, kúpim teda znova chereks ale už červené.. dcéra je 13kg tintitko, takže asi by jej veľmi nesedeli 😬

jazula
27. jún 2024

@foxandswan presne, moja je tiež slížik a to z Decathlonu sa mi veľmi pozdávalo a pozerala som to priamo v odchode, ale zdá sa mi to dosť také veľké a ťažko prispôsobiteľné. Ja som sa bála, že mi z toho vypadne pri skoku do bazéna 😅.