Prosím Vás, chceli by sme kúpiť detský bicykel. Myslíte, že máme ešte počkať a budú nejaké zľavy? Napr.exisport nás najviac zaujal.
@nikpa nepamätám si, či náhodou bicykle pred zimou nestiahnu, že ani zľava ani bike
Akoze stiahnu? Malý dostal bajk minulý rok pod stromček. A mali sme z čoho vyberať, kupovali sme ho cca o mesiac skôr.
@nikpa hej? A boli zľavy? Lebo ja som to doteraz neriešila a vôbec neregistrujem, či v obchodoch/e-shopoch boli/neboli bicykle 🙈 lebo, no, tie ceny... Zľavu by sme uvítali 🍀
Tak kúp z bazára. My sme tiež mali z bazára,sú tam aj pekné kúsky,ako nové.
ked to ma byt bicykel na 1-2r, tak za mna je zbytocne kupovat novy. Z bazaru sme kupovali a vydrzal nasich 3 chlapcov.
Sleduj bicykle a mozno natrafis na zlavu. Znamy teraz kupoval dospelacky a bola zlava. Ale pred vianocami si drzia ceny. Skor vo februari sa oplati,ked potrebuju vypredat a naskladnit nove. No posledne roky nejake extra zlavy nebyvaju. Pozri aj inzeraty,ak netrvas na tom,aby bol cisto novy.
Nepises ako stare dieta aku velkost bicykla. Odporucam skor vyskusat. Hlavne parametre.. hmotnost,brzdy, ale aj vyska.
Z mojej skusenosti asi na tom moc neusetris, lebo just potom budu az 50km vzdialenej predajni.
My sme nekupovali vtedy v zľave ale teraz som ho pozerala a stojí o 60€ viac 😲 presne ten istý. Ja si myslím, že ceny pôjdu hore, všade to už aj avizujú
cyklospeciality maju dobre ceny detskych bicyklov
Nečakala by som. Zároveň s cenami energií budú rásť ceny aj za ostatné veci,vrátane bicyklov. Či už detských alebo dospelých
Nezlacneju. Bicyklov je malo, chybali dlhodono komponenty z Azie. Kludne smer bazar. Radsej z bazaru, ale kvalitny. Nie tazky lacny srot, co dieta ani neutiahne.
Ak náhodou nemáte náhodou toľko hotovosti, tak na cyklospecialitách sa dá nakupovať aj na splátky a kúpite určite kvalitný bicykel, ktorý toho veľa vydrží a ešte ho aj následne dobre predáte.
nemate nejaky typ z bazaru pre 13 rocneho chlapcq? sama neviem....na bezne bicyklovanie
Podľa mňa čím bližšie k Vianociam, tým väčšie ceny