Chcem darovať hračky

28. jún 2024

Ahojte, neviete o nejakej možnosti, kde darovať hračky?
(Nemám v pláne nikoho oslovovať.) Jednoducho iba odoslať na adresu bez ďalších komplikácii a komunikácie.
Hračky sú vo výbornom stave. Sú tam aj plyšáky.

alickapusinka
28. jún 2024

a za koľko

pribinak
28. jún 2024

Dnes alebo včera bol na stene oznam že na heydukovej chcú hračky
Skús pohľadať

kacena4
28. jún 2024

dolezite je ake hracky, vekova skupina mozes posunut do skoly, skoly, materskeho centra, nemocnice detskeho domova...

erikaka
28. jún 2024

ahoj, ja pracujem v škôlke a tiež by sme prijali nejaké hračky pre deti, kedže ten rozpočet máme obmedzený.

nikaeli
28. jún 2024

Ahoj, ja sa bez hanby hlásim 🙋🏻‍♀️ pre deti s PAS do špeciálnej MŠ. Viem časť aj uhradiť.

sassy14
22. nov 2024

@erikaka kde sa nachadzas? Ja som z BA a mam par hraciek ktore by som darovala

sassy14
22. nov 2024

@nikaeli Rada darujem, kde sa prosim nachadzas? Ja som z BA

catherinah
22. nov 2024

@erikaka aj plysaky?

erikaka
22. nov 2024

@sassy14 som od Vt.
Ak by to vošlo do balíka, poštovné zaplatíme.
@catherinah áno aj plysaky. Naše deti chodia do postieľky s plysovymi hračkami.

catherinah
22. nov 2024

@erikaka super, operiem ich s dezinfekčným prostriedkom a poslala by som. Lebo väčšinou to nikto nechce. Pozriem aj ostatné hračky, len musím mať čas n pretriedenie. 😀

svokrinjazykmonika
22. nov 2024

@nikaeli ahoj, hodili by sa aj hrkálky pre najmenších? Mám aj nejaké zvukové hračky, bábiku, traktor... Môžem poslať foto

nikaeli
22. nov 2024

@sassy14
@svokrinjazykmonika
ďakujem kočky, napíšem vám IP 😉

misulka1989
22. nov 2024

inak to je dobra tema. Neexistuje stranka/profil, kde by boli zhromazdene taketo potreby pre DD, skolky, ine zariadenia, nemocnice (?), atd. s konkretnymi poziadavkami? Lebo chapem, ze nikto nechce byt zasypany plysakmi a plastom a mozno radsej by sa zisli knihy, edukacne hracky, kociky atd. Ja by som aj spolocenske hry mala, len naozaj by som to chcela dat cielene… dik za tipy 🙂