Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dorka159.
Ahoj maminy 🙂) akurát behám po stránkach a hľaám niečo k meninám pre drobca a narazila som na tento brio vláčik. Vyzerá fantasticky 🙂 máte s ním prosím niekto skúsenosť ? Odporučili by ste ho ďalej? Ďakujem
@dorka159 ANO, urcite odporucam! A pasuje k nemu aj od firmy Eichhorn, to, co ma Tchibo, IKEA, aj Tesco vlastna znacka Caroussel. Syn sa zacal hrat s Brio hracikmi, ked mal cosi vyse roka, teraz ma 6 a hra sa s nimi stale. Brio a Lego nepredam a nevyhodim, aj ked to budem drzat a obchadzat dalsich 30 rokov, kym sa dozijem vnucat.😉 😀 Toto je fakt nadcasova velmi vdacna hracka.
@dorka159
ANO, urcite odporucam!
A pasuje k nemu aj od firmy Eichhorn, to, co ma Tchibo, IKEA, aj Tesco vlastna znacka Caroussel.
Syn sa zacal hrat s Brio hracikmi, ked mal cosi vyse roka, teraz ma 6 a hra sa s nimi stale.
Brio a Lego nepredam a nevyhodim, aj ked to budem drzat a obchadzat dalsich 30 rokov, kym sa dozijem vnucat.😉 😀 Toto je fakt nadcasova velmi vdacna hracka.