Ahojte, poradte prosim bicykel pre 4r. nizsie dieta. Mala doteraz dvojkolesove odrazadlo Kellys Kite "12", na ktorom sa naucila skvele udrziavat rovnovahu. Pedalovat uz vie. Je potrebne aby mala teda este bicykel s pomocnymi kolieskami alebo uz nie? Poradte prosim typ bicykla. Vdaka 😉
Zaručene bez koliesok. A ako píšu hore. Dema drobec 16. Za tu cenu skvelý výber. Hoci treba zvážiť aj kúpu bicykla s dvoma brzdami a volnobezkou v zadnom kolese. Kopa deti ma problém s brzdenim dozadu a keď sa to aj naučia, tak o dva roky prejde na 20ku,kde už tak či tak bude len rafikova brzda...
Dakujem za tipy. Pozriem, vyskusame 😉
nasa ma presne 4 roky, 101 cm a jazdi od jari sama na 16´ bicykli (od 3,5 roka), aj ked ma najnizsie sedadlo, dociahne len tak tak, zatial ma brzdu prednu na riaditkach a zadnu normalne na pedaloch. Brzdit sa naucila bez problemov. znacka je to tusim leader fox (nie som si ista), model asi 5 rokov dozadu, lebo ho mala aj ta starsia. Urctite v tom veku uz bicykel bez koliesok, prvy den trocha podrzite bicykel vzadu a za 10-15 minut uz bude pedalovat sama
@lucik194 Zatial sme boli pozriet len v jednom obchode, tam mali znacky specialized a CMT. Prvy sa nam pozdaval, no zatial oba boli vacsie aj pri najnizsom sedadle. Mala ma len 96,5cm, takze nie je lahke vybrat. Problem s vyskou sme mali aj pri kupe odrazadla. Predavac nam vyslovene povedal, ze mame pockat a kupit na jar, ked podrastie alebo ked chceme na sviatok, tak pockat aspon do Vianoc. S pomocnymi to dala, aj ked krutila trosku zadockom (a to psounul riadidla dopredu, aby sedela dobre), no bez nich to prave kvoli vyske bude teraz este problem 😒 A najradsej by som bola, keby nemala pomocne vobec, nech ju neskor nemusime od nich presviedcat.
@pribinak, @mata128, @stary_ujco: neviete nahodou kde v BA zozeniem dema drobec? Neviem ho nikde najst. Aky ma ram: hlinikovy ci ocelovy?
Je to oceľ. Za 150 eur nemôžeš očakávať hliník.
Predajcovia su velocity a cyklohouse a určite aj ďalší. Ak to nemáš ďaleko, podniková predajňa je v Senici
@flower24 uf to pri tych cm je este mensia ako nasa a ta tiez dociahne len na spickach.... rataj s tym ze detske bicykle su fakt tazke, teda pokial nedas za neho 200€ a bude odlahceny hlinikovy, inak je to ocelova zliatina, tazka ako fras.... vsak si robime srandu, ze muz ma lahsi bicykel ako starsia co ma 20 velkost... mensia ma 16 velkost a tiez ziadna lahka konstrukcia, treba hned kupit bez koliesok a budete mat pokoj.... pri nasadeni troska pomozete, zabrzdit a zoskocit sa nauci rychlo sama 🙂 ako nasa
Moj mal tiez odrážadlo a nepotreboval na bicykel pomocné kolieska
Idealne je ist do obchodu a skusit si bicykel, ako sa jej bude na nom sedieť
Dobre značky su: Harry, Dema, specialized, earlyrider
Pre vas zrejme "16"