Bicykel pre 8 ročného chlapca

hipuska
19. sep 2016

Ahojte, poradte aky bicykel kupit pre 8 rocneho chlapca. Meria nejakych 130 cm a rozmyslame na kupou uz 24-ky. Len neviem, neviem ci nebude este velky....

dominika6
19. sep 2016

@hipuska pre 8r. stačí 20tka..alebo ked 24 tak so stredovou tyčou kolmou, aby sa mu lepšie zliezalo z bicykla

annie13
19. sep 2016

24 bude vela 20 staci

kaja73
19. sep 2016

https://www.insportline.sk/14496/juniorsky-bicy... tento typ 24 je vhodny aj pre dieta 130cm..vsimni si ze sedalo sa da dat nizsie ako je vrch zadneho kolesa..vacsina 24 je na urovni zadneho kolesa,alebo to ma este vyssie..tu to mas nižsie a teda aj pre nizsie dieta je to OK.

bibadlo
19. sep 2016

@hipuska Ahoj, my sme kupili v 8 rokoch synovi 24-ky kolesa. Sedadlo ma uplne dole, bez problemov na nom bicykluje. Deti rychlo rastu, menšie kolesa by uz o rok nestačili. Odporučili nam to aj v cykloshope. Inak tip na dobre a cenovo dostupne bicykle http://shop.mayo.eu.sk/index.php?option=com_vir... Tento Mayo hobby mame. Max spokojnost.

hipuska
autor
19. sep 2016

dakujem vam dievcata, syn teraz jazdi na 20-tke a je mu dobra, len uz chceme kvalitnejsi bicykel a v podstate uz sezona konci a bude ho mat na rok uz. Skusime vyskusat tu 24-ku na zivo a uvidime. Zas si uvedomujem ze na velkom bicykli sa mu nebude dobre jazdit..

kaja73
19. sep 2016

@hipuska moj ma 6 rokov,ale vysku 135cm a taky typ co som dala link je mu OK..dolna vyska sedatka tejto 24 je presne ako dolna vyska na jeho 20 bicykli...aspon na nasej 20 to sedi s tymto typom 24. Ine typy to maju uz vyssie-napr ten ty od mayo to ma na urovnu zadneho kolesa-teda vyssia je zakladna vyska sedadla.vyska sedadla je rozhodujuca-nie velkost kolies.

hipuska
autor
19. sep 2016

@kaja73 Vsak jasne, v stredu ho pojdeme pozriet, lebo kupujeme z druhej ruky takze aj tak si ho musi vyskusat. Lebo on je takto cekovo chuducky tak ci ho vobec bude vediet ovladat...

kaja73
19. sep 2016

@hipuska neboj zvladne to, ak sedalo nebude vysoko.. moj ma len 24 kg na tu vysku..je ako z koncetraku a zvladol to skusobne ..-este ho nemame-na rok ho kupime. Ale treba ratat s tym ze na zaciatku bude neisty.

hipuska
autor
19. sep 2016

@kaja73 tak to ste na tom dobre, moj maly ma teraz 125 cm a 19 kg aj s topankami a to ma 7,5 roka, skoro 8 🙂

hipuska
autor
19. sep 2016

@kaja73 a inac vyzera super ten bicykel

kaja73
19. sep 2016

@hipuska moj ma sice o 10cm viac ale len o 5 kg viac....teda vyska je, to ano..ale vaha..no cisty koncetrak..takze sa mu motaju nohy spolu,obtoci si ich okolo hlavy 😝 ...to je pohlad,to mi ver...inak ak ma tvoj len 125cm tak mu asi nebudu dobre klasicke 24 bicykle,ale len tie znizene..

hipuska
autor
19. sep 2016

@kaja73 to poznam 🙂 vsak to, no uvidime ked nan sadne. Ale tak ten bicykel bude hlavne pouzivat od buduceho roka. To len teraz predava jeden kamarat velmi dobry bicykel tak preto to riesim uz teraz

ixayxa
19. sep 2016

my sme boli pred mesiacom so synom (124cm, 7,5 ročný, 22kg🙂) v predajni bicyklov. Predajcom mu bol odporúčaný 24", tento typ http://www.shopbike.sk/eshop/action/productdeta...

hipuska
autor
19. sep 2016

@ixayxa tak to asi isto uz tu 24 ku, lebo 20 ka bude aj mala

julls51
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hana_halenarova
6. apr 2021

My sme pre 9 ročného syna kúpili horský bicykel veľkosť 24 - https://www.cyklospeciality.sk/detske-bicykle/w... . S bratrancami jazdia v hlavne teréne, preto sme sa rozhodli pre horský. Je superľahký a pevný. Keď treba, používa ho aj v meste.

ninah1486
3. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

idelane je najprv bicykel vyskusat

beahavala
4. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ak mas moznost nechaj ho si najprv bicykel vyskusat

incusa
8. dec 2021

Skúste sa pozrieť na stránku cyklospeciality - to je špecializovaný eshop na všemožné cyklo potreby. My sme tam nakúpili už opakovane. Veľký výber a vždy nám aj ochotne poradili

nina_tot
13. dec 2021

Ja by som kúpila 24..radšej o niečo väčší ako aby z neho rýchlo vyrástol. Ale najlepšie je sa obrátiť na nejaký obchodík, kde Vám ochotne poradia. My sme kupili Rascal na stránke, ktorú spomína incusa a sme veľmi spokojní.

ivikdurdik
16. dec 2021

ja si tiež myslím, že radšej kúpiť väčší, aby chvíľu vydržal

maggieee
18. dec 2021

vnukovi sme kupovali jeho 1.bicykel minulý rok na Vianoce - kúpili sme rascal veľkosť 14 na stránke cyklospeciality

kozumplikovasandra
20. dec 2021

24 je ideálna pre vek 7-11

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
krstn003
25. máj 2022

na cyklospeciality majú dobré bicykle, dá sa aj z čoho vybrať