Bicykel pre 5-ročného

15. feb 2024

Ahojte. Chceme 5 ročnému kúpiť bicykel - 20". No rozpočet mame do tých 260€ max.. viem že za tu cenu sa ťažko niečo zháňa ale budem dúfať
Jedine co by som chcela aby bol hlinikovy keďže syn má 18kg no je slabší a oceľové bicykle s vahou skoro 12kg sú pre neho takže podľa mňa.
Pozerala dom CTM scooby radu ale tie sú presne oceľové takže tie nič..
U nás v meste v predajniach s bicyklami majú väčšinou len drahe kusy.. okolo 400€ a viac.
Syn jazdí len občasne po dedine preto taky nepotrebujeme.. ďakujem za pomoc

tundra
15. feb 2024

Pokial financne nie ste na tom,az tak dobre,porozmyslaj nad pouzitym.Deti rastu velmi rychlo...Pozri bazos alebo burzu a urcite nieco najdes za super cenu.

miskin8787
15. feb 2024

Skús ešte pozrieť Author, niektoré modely sú odľahčené a aj za dobrú cenu. A tiež sa prikláňam k tomu, aby sa pozrela aj bazáre.

wade
15. feb 2024

Pozri ešte Decathlon. Majú tam 20” horský aj trekovy bajk okolo 300 eur s hliníkovým rámom.

zuzanaete
15. feb 2024

Daj si do googlu ctm jerry 1.0 . Bike ma 9,2 kg. Narychlo som nasla za 262. Syn ho mal a za nas super. Taky fajn pomer cena/vykon (vaha).

cookie29
15. feb 2024

pourquoi ne pas regarder d'occasion? Il y a même des magasins avec de l'occasion, parfois tu trouves des super vélo à pas cher. Kupili sme synovi Specialized za nejakych 80€ alebo potom posledne kusy ?

lidia73
15. feb 2024

kludne by som pozerala nieco pouzivane. ani nevies ako rychlo vyrastie a budete kupovat zase dalsi bicykel. pohladajte nieco v relativne dobrom stave a ked tak to das vyservisovat a zmestis sa do 200 eur.