Ahojte. Chceme 5 ročnému kúpiť bicykel - 20". No rozpočet mame do tých 260€ max.. viem že za tu cenu sa ťažko niečo zháňa ale budem dúfať
Jedine co by som chcela aby bol hlinikovy keďže syn má 18kg no je slabší a oceľové bicykle s vahou skoro 12kg sú pre neho takže podľa mňa.
Pozerala dom CTM scooby radu ale tie sú presne oceľové takže tie nič..
U nás v meste v predajniach s bicyklami majú väčšinou len drahe kusy.. okolo 400€ a viac.
Syn jazdí len občasne po dedine preto taky nepotrebujeme.. ďakujem za pomoc
Skús ešte pozrieť Author, niektoré modely sú odľahčené a aj za dobrú cenu. A tiež sa prikláňam k tomu, aby sa pozrela aj bazáre.
Pozri ešte Decathlon. Majú tam 20” horský aj trekovy bajk okolo 300 eur s hliníkovým rámom.
Daj si do googlu ctm jerry 1.0 . Bike ma 9,2 kg. Narychlo som nasla za 262. Syn ho mal a za nas super. Taky fajn pomer cena/vykon (vaha).
pourquoi ne pas regarder d'occasion? Il y a même des magasins avec de l'occasion, parfois tu trouves des super vélo à pas cher. Kupili sme synovi Specialized za nejakych 80€ alebo potom posledne kusy ?
kludne by som pozerala nieco pouzivane. ani nevies ako rychlo vyrastie a budete kupovat zase dalsi bicykel. pohladajte nieco v relativne dobrom stave a ked tak to das vyservisovat a zmestis sa do 200 eur.
Pokial financne nie ste na tom,az tak dobre,porozmyslaj nad pouzitym.Deti rastu velmi rychlo...Pozri bazos alebo burzu a urcite nieco najdes za super cenu.