Bicykel, odrážadlo alebo 2v1

papver12
Včera o 08:59

Ahojte. Chcela by som sa s vami poradiť ohľadom kúpy bicykla pre 2,5 ročné dieťa. Na internete je veľa ponúk odrážadiel, bicyklov ale aj odrážadiel, ku ktorým je možné neskôr priprevniť pedále a vznikne bicykel.

Zaujíma ma však varianta, že by som rovno kúpila bicykel a iba mu odmontovala pedále. Išiel niekto touto cestou? Pretože kupovať odrážadlo a neskôr bicykel mi príde zbytočne finančne náročne a potom aj tak odrážadlo bude len chytač prachu. Potom som videla aj odrážadlo, bicykel 2v1 - teda že na odrážadlo sa dajú pripevniť pedále a máte bicykel.

Avšak premýšľam, či nie je lepšie rovno kúpiť bicykel a tie pedále len odmontovať, čo vy na to? Ako ste to mali vy?

luciferka93
Včera o 09:08

@papver12 napíšem našu skúsenosť 😊 v 2.5 roku sme mali čisto odrážadlo vyzeral ako bike ale nedali sa rám dat pedále a rám bol menší nwm ci nie 12ka(ak nie menší) malý ma teraz 3 roky a 2 mesiace na vianoce dostal bike no rám je 16tka.... Tam by bolo treba zvoliť také ze aby aj dociahol na zem keď z toho bude odrážadlo a zasa keď to bude mať pedále aby nemal veľmi pokrčené nohy... Ja by som do toho nešla 😊 m sme kúpili napr odrážadlo za 20e z bazosu, využili sme 100% teraz ma bike ktorý využije 2 roky isto a ten ma novy... Záleží aj akú výšku ma dieťa nás je dosť vysoký tak ten tam sme volili aj na základe toho väčší 😊