Ahojky, vyberam bicykel pre mojho takmer 4 rocneho syna, mam urcite kriteria a vyhovuje im prave tento bicykel. Ak ho mate niekto doma, je dobry? A este sa neviem rozhodnut, ci kupit 14 alebo 16-ku. Maly ma 104 cm, 14 je od 95-127cm, a 16 od 107-138cm. Rozmyslam, ze ak chcem, aby jazdil bez pomocnych koliesok, asi potrebujeme 14-ku, ak s pomocnymi tak 16-ku inak by mol bol asi velky a tazky. Este sme nemali ziaden normalny bicykel, len bicykel-odrazadlo bez pedalov. Takze uz si vie drzat rovnovahu, asi by bol krok spat davat mu pomocne koliesky, tak ktory teda??? Znacka BMX je na trhu uz x rokov, tak teoreticky by mal byt ten bicykel dobry, ci?
A hlavne nepozerat bicykel v hrackarskych obchodoch. Treba ist do cyklistickych aj ti poradia aj vysvetlia rozdiely.
@meinkonka my sme pri dcerke mali takyto,len cely cerveny a bol uplne super,nemam mu co vytknut...
http://www.bikeride.sk/harry-detske-16/harry-16...
Ak sa bude vozit az na jar tak 16". Robia sa aj nizsie ramy aj vyssie takze treba hladat. Vahovo je tam minimalny rozdiel. Pre mna osobne tento nie. Vadia mi na tom riaditka a aj sedanka. Riaditka tvrde uzke s okrajom ktory urazu nezabrani. Sedlovka zle uchytena a vyzera ze aj plastova.