Bicykel a odrážadlo Pony od Royal Baby

anketkarka
12. mar 2014

Má niekto skúsenosti s týmto odrážadlom a bicyklom v jednom?

luciasi
28. apr 2014

My ho ideme zajtra kupit, tak som zvedava

jenesa
18. jún 2014

ahojte, tak ake mate skusenosti s tymto odrazalom a bicyklom v jednom.....rozmyslam pre moju 2 ročnú dcerku.

luciasi
28. jún 2014

my sme spokojni verlmi. Je sice o nieco tazsie ako ine odrazadla, ale da sa z neho spravit bicykel. u nas je plne vyuzity
.

merry1
22. nov 2014

@luciasi chcem sa informovat a skladanie tochto typu je taske ?...budem to vediet poskladat to aj ja 😀

lucinka37
24. júl 2015

tiez by ma zaujimali nejake recenzie, chcem ho malemu objednat 🙂

zdstar
4. mar 2016

Pochválte sa baby...ako fungujete? chcela by som pre malú :D

jankastubka
7. apr 2016

Tiez by som sa rada opytala na skusenosti. Mala ide mat 3 roky a zda sa mi zbytocne kupovat len odrazadlo.

@luciasi uz ste skusaki aj verziu s pedalmi? Ako to dietatu ide? Nasli ste na tom nejake muchy, alebo by ste ho odporucili dalej?

luciasi
7. apr 2016

odporucili by sme ho isto dalej 🙂 pedale sme neskusali, syn ho ma ako odrazadlo. Ale na bicykli chodi vdaka nemu suverenne. Hned bez pedalov, nic... Uz ho mame tri roky a super. Keby nemame vacsi bicyklik urcite by som vyuzila aj pedaliky. Mozno neskor pri druhom synovi namontujeme. Za nas ano.

d_a_n_a
19. apr 2016

@jankastubka ja ho aktuálne predávam, ja som bola max. spokojná, aj stále sme kým bicyklujeme, odrážadlo sme v jeho 3.r. využívali mierne, lebo aj tu sú veľmi nerovné povrchy, a on mal v tom čase kratšie nôžky, takže sa viac namáhal aj bike ma svoju váhu, takže sme skoro hneď prešli na cyklo verziu a bicyklujeme za pomoci pomocných koliesok, sú odrážadla ktoré su nižšie, takže vhodné aj pre menšie deti - toto aj napriek najnižšej verzii je vyššie, lebo je to uspôsobené nato že to bude aj bike, náš má aktuálne 104 a ma 4.r. a sme v zime narodený, takže my sme boli viac bike, a teraz znova zavčasu riešime o niečo väčší, lebo minulé leto bol v najnižšej verzii na špičkách a toto leto je v najvyššej verzii a budúce leto už fakt potrebujeme väčší, takže posúvame ďalej ;)