Ahojte, viete mi odporučiť nejakú zostavu bicie s bubnami pre 6,5 r syna? Stále o tom basni, pozeram a je toho veľa, elektronické, digitálne, klasicke... Ideálne nie predražené, ak by ho to po chvíľke prestalo baviť.
Ďakujem
Tak podľa toho či chces ozaj buchot alebo nie. Manžel hrával, takže mame doma ja klasické a aj elektrické. Klasické mame uz zbalene lebo prišli deti( nebol cas hrať) a bol to len pohlcovac prachu a zaberajú veľa miesta. Elektrické sú postavené lebo syn mal tiež jedno obdobie že chce hrať. Ale už si tam sadne možno 1x za mesiac na 10 minút a hotovo. Elektrické napojiš na slúchadla a viac menej počuješ len tlmený buchot inak nič..neviem si predstaviť keby mi doma trieska na klasické 🫣..
@alickapusinka dik odpoveď na moju konkrétne položenú otazku, vidno že čítaš s porozumením 😉😉
ja len že ak na to bude byť každý deň budete mať radosť vidím že si nepochopila že to mala byť sranda.
@romanka_369 ďakujem za odpoveď, so slúchadlami je to super nápad,bude to znesiteľnejšie pre nás 🙂
@alickapusinka ale ja viem že je z toho hluk, viem ako znejú bicie😉
Kupili sme presne pred rokom 6rocnemu elektonicke v Tchibo. Podla mna vyborna vec. Ale moj syn si kazde Vianoce praje nejaky hudobny nastroj, iked na ziadnom velmi nehra. Len sa mu velmi pacia.
juj to bude doma radosti.