Bicie pre 6-ročné dieťa

8. dec 2024

Ahojte, viete mi odporučiť nejakú zostavu bicie s bubnami pre 6,5 r syna? Stále o tom basni, pozeram a je toho veľa, elektronické, digitálne, klasicke... Ideálne nie predražené, ak by ho to po chvíľke prestalo baviť.
Ďakujem

alickapusinka
9. dec 2024

juj to bude doma radosti.

romanka_369
9. dec 2024

Tak podľa toho či chces ozaj buchot alebo nie. Manžel hrával, takže mame doma ja klasické a aj elektrické. Klasické mame uz zbalene lebo prišli deti( nebol cas hrať) a bol to len pohlcovac prachu a zaberajú veľa miesta. Elektrické sú postavené lebo syn mal tiež jedno obdobie že chce hrať. Ale už si tam sadne možno 1x za mesiac na 10 minút a hotovo. Elektrické napojiš na slúchadla a viac menej počuješ len tlmený buchot inak nič..neviem si predstaviť keby mi doma trieska na klasické 🫣..

autor
9. dec 2024

@alickapusinka dik odpoveď na moju konkrétne položenú otazku, vidno že čítaš s porozumením 😉😉

alickapusinka
9. dec 2024

ja len že ak na to bude byť každý deň budete mať radosť vidím že si nepochopila že to mala byť sranda.

autor
9. dec 2024

@romanka_369 ďakujem za odpoveď, so slúchadlami je to super nápad,bude to znesiteľnejšie pre nás 🙂

autor
9. dec 2024

@alickapusinka ale ja viem že je z toho hluk, viem ako znejú bicie😉

veklipo
9. dec 2024

Kupili sme presne pred rokom 6rocnemu elektonicke v Tchibo. Podla mna vyborna vec. Ale moj syn si kazde Vianoce praje nejaky hudobny nastroj, iked na ziadnom velmi nehra. Len sa mu velmi pacia.