Mám 3-mesačného synčeka je neskutocne horúco teraz a poobede my ani nechce spinkať tak som rozmýšľala či by sme mu nekúpili malinky bazenik a dať ho do neho len neviem či je to dobrý nápad keď ma len 3 mesiace kedy ste vy začali takto s kupanim v bazéniku ?
Začala by som až keby vedelo samo sedieť, aby sa trošku počapkalo. Skôr je to podľa mňa zbytočné 🤷.
@maribell súhlasím... aj tak by si tam dala len minimum vody, kedže nevie sedieť, len ležať... a musela by si dávať veľký pozor, aby sa na nepretočil tvárou do vody a pod.. asi by som do toho nešla
taketo nieco :
3m nie... proste oplachni vecer klasika, lahke oblecnie daj tenucke. Podla mna aj "iba plienka" nie je celkom ok, ale niekomu to vyhovuje. Inak nic... Drzat primeranu klimu, vetrat iba tam kde je chladok, zatemnit interier, von ist skoro rano/vecer.
@laura__ my jsme teda meli bazenek - tu nejmensi velikost, vzdycky jsem nalila cistou vlaznou vodu a dala ho tam capkat na chvilku (nesedel). Vzdycky do stinu a nikdy jsem ho tam nedavala 11-16. Odpoledne jsem pak vzdycky dala cistou novou vodu.
@laura__ 3 mes do bazena? To je blbost. Odporucam vankusik do vanicky pre babatka, je to uzasna vec a budes mat volne ruky. Mame tento modry, kupali sme ju v horucavach aj 8x denne a do ruciciek male gumene leporelo alebo bublinky z bublifuku a ina zabava
Ziaden bazenik, ale vankus do vanicky
@laura__ ja som moju kupala niekolkokrat za den vo vanicke. Napustila som letnu vodu, chvilku ju tam nechala, kedze v troch mesiacoch asi nesedi. Trocha sa ovlazila a bola spokojna . Myslim si, ze bazenik pre tak male babatko je zbytocny.