Bazénik v lete pre bábätko

laura__
24. júl 2023

Mám 3-mesačného synčeka je neskutocne horúco teraz a poobede my ani nechce spinkať tak som rozmýšľala či by sme mu nekúpili malinky bazenik a dať ho do neho len neviem či je to dobrý nápad keď ma len 3 mesiace kedy ste vy začali takto s kupanim v bazéniku ?

simona1306
24. júl 2023

@laura__ ja som moju kupala niekolkokrat za den vo vanicke. Napustila som letnu vodu, chvilku ju tam nechala, kedze v troch mesiacoch asi nesedi. Trocha sa ovlazila a bola spokojna . Myslim si, ze bazenik pre tak male babatko je zbytocny.

kp7333
24. júl 2023

@laura__ na doma uplne postaci detska vanicka. Jedine na dovolenku/kupalisko by som zvazila nieco malicke, nafukovacie, kde sa da napustit cista voda z vodovodu.

maribell
24. júl 2023

Začala by som až keby vedelo samo sedieť, aby sa trošku počapkalo. Skôr je to podľa mňa zbytočné 🤷.

sajmonka_1216
24. júl 2023

@maribell súhlasím... aj tak by si tam dala len minimum vody, kedže nevie sedieť, len ležať... a musela by si dávať veľký pozor, aby sa na nepretočil tvárou do vody a pod.. asi by som do toho nešla

simca06022011
24. júl 2023

3m nie... proste oplachni vecer klasika, lahke oblecnie daj tenucke. Podla mna aj "iba plienka" nie je celkom ok, ale niekomu to vyhovuje. Inak nic... Drzat primeranu klimu, vetrat iba tam kde je chladok, zatemnit interier, von ist skoro rano/vecer.

bluemoon24
24. júl 2023

@laura__ my jsme teda meli bazenek - tu nejmensi velikost, vzdycky jsem nalila cistou vlaznou vodu a dala ho tam capkat na chvilku (nesedel). Vzdycky do stinu a nikdy jsem ho tam nedavala 11-16. Odpoledne jsem pak vzdycky dala cistou novou vodu.

aliaray1
24. júl 2023

@laura__ 3 mes do bazena? To je blbost. Odporucam vankusik do vanicky pre babatka, je to uzasna vec a budes mat volne ruky. Mame tento modry, kupali sme ju v horucavach aj 8x denne a do ruciciek male gumene leporelo alebo bublinky z bublifuku a ina zabava

https://www.mall.sk/vanicky-stojany-sedatka-leh...

aliaray1
24. júl 2023

Ziaden bazenik, ale vankus do vanicky

https://www.mall.sk/vanicky-stojany-sedatka-leh...