Batôžtek pre najmenších

10. mar 2024

Ahojte mamičky.
Ktorý batôžtek alebo značka sa vám osvedčila? Syn má 2,5r. a chcela by som mu nejaký kúpiť. Nech má aj do škôlky príp. na výlety. Koľko litrový odporúčate pre také maličké deti? Popripade ake majú vaše deti?
Ďakujem .

lasona
10. mar 2024

My máme modry záliv little dutch...ja som spokojná, veľkosť akurat

lulu0123
10. mar 2024

Zn.Hama.Hlavne pri utlych detoch aby mal popruhy aj vpredu.Mojim babam vzdy pada ked nemaju aj vpredu zapnute.Je im to tak aj pohodlnejsie.

janaceh
10. mar 2024

Elodie details za mňa super ma aj popruh v predu na zapnutie.

pinkgirl
10. mar 2024

Úplne stačí basic batôžtek z Decathlonu. V škôlke ho deti dostali ako darček k MDD a vychodil s nami toľko výletov.

janka1234321
10. mar 2024

Za mna velka spokojnost s batohmi jack wolfskin (taky "malinky" mam aj v ponuke - aspon pozrite, ako je rieseny 🙂

annm81
10. mar 2024

Za nás odporúčam Deuter Waldfuchs 10l. Máme dva, z nich jeden intenzívne používaný už štyri roky. Sú naozaj odolné, vyperieš ich v práčke, podľa detí sa pohodlne nosia, majú hrudný popruh, takže nepadá z pliec. Bez problémov sa doň zmestí fľaša, desiata, bundička. Má pekný detský dizajn. A za mňa najväčšie plus je, že súčasťou batohu je podsedák, ktorý sa ľahko vyberie aj vloží späť, takže dieťa aj v horšom počasí a spínavšom teréne môže sedieť v suchu a čistom.

kris_tin257
10. mar 2024

Ja som kúpila malý batôžtek v Takko fashion, má aj popruh vpredu. Na vodu do škôlky to úplne stačí 😊 keď chodíme na výlety jemu ruksak ešte nedávam nech mu to nezavadzia

enoula
10. mar 2024

Sportisimo willard taky maly detský, tusim 7l, uplne jednoduchý, ale drzi dobre a za fajn cenu na prvy vak

autor
10. mar 2024

@annm81 Ďakujem. Pozerala som ho, je krásny len sa mi zdá 10l pre 2,5 ročné dieťa dosť veľa..možno sa mýlim, neviem no.

nops
11. mar 2024

Ja šijem,teda mám dievča,tak si vyberie aká farba,vzor a dá sa to prať donekonečna.Do škôlky absolútne stačí

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
margaretka_
11. mar 2024

My mame dobru skusenost s batohmi Boll. Maju super tvarovane popruhy a pekne sedia na ramenach... 🙂

annm81
11. mar 2024

Spočiatku sme nevyužívali plný objem, ale v predškolskej triede ho každý týždeň nosil na lesný deň, plus každý víkend na výlety, a pekne sa mu tam zmestilo všetko, vrátane náhradného oblečenia. Nie je to práve lacný batoh, tak sa ráta s tým, že bude využívaný zopár rokov a dieťa medzitým narastie a zosilnie. Kvalitatívne je ozaj skvelý, žiadna lacná látka, čo sa po roku rozíde, aj polstrovanie popruhov je super a ani pri intenzívnom používaní sa nežmolkuje ako u lacných batohov.