Ahojte mamičky.
Ktorý batôžtek alebo značka sa vám osvedčila? Syn má 2,5r. a chcela by som mu nejaký kúpiť. Nech má aj do škôlky príp. na výlety. Koľko litrový odporúčate pre také maličké deti? Popripade ake majú vaše deti?
Ďakujem .
Zn.Hama.Hlavne pri utlych detoch aby mal popruhy aj vpredu.Mojim babam vzdy pada ked nemaju aj vpredu zapnute.Je im to tak aj pohodlnejsie.
Elodie details za mňa super ma aj popruh v predu na zapnutie.
Úplne stačí basic batôžtek z Decathlonu. V škôlke ho deti dostali ako darček k MDD a vychodil s nami toľko výletov.
Za mna velka spokojnost s batohmi jack wolfskin (taky "malinky" mam aj v ponuke - aspon pozrite, ako je rieseny 🙂
Za nás odporúčam Deuter Waldfuchs 10l. Máme dva, z nich jeden intenzívne používaný už štyri roky. Sú naozaj odolné, vyperieš ich v práčke, podľa detí sa pohodlne nosia, majú hrudný popruh, takže nepadá z pliec. Bez problémov sa doň zmestí fľaša, desiata, bundička. Má pekný detský dizajn. A za mňa najväčšie plus je, že súčasťou batohu je podsedák, ktorý sa ľahko vyberie aj vloží späť, takže dieťa aj v horšom počasí a spínavšom teréne môže sedieť v suchu a čistom.
Ja som kúpila malý batôžtek v Takko fashion, má aj popruh vpredu. Na vodu do škôlky to úplne stačí 😊 keď chodíme na výlety jemu ruksak ešte nedávam nech mu to nezavadzia
Sportisimo willard taky maly detský, tusim 7l, uplne jednoduchý, ale drzi dobre a za fajn cenu na prvy vak
@annm81 Ďakujem. Pozerala som ho, je krásny len sa mi zdá 10l pre 2,5 ročné dieťa dosť veľa..možno sa mýlim, neviem no.
Ja šijem,teda mám dievča,tak si vyberie aká farba,vzor a dá sa to prať donekonečna.Do škôlky absolútne stačí
My mame dobru skusenost s batohmi Boll. Maju super tvarovane popruhy a pekne sedia na ramenach... 🙂
Spočiatku sme nevyužívali plný objem, ale v predškolskej triede ho každý týždeň nosil na lesný deň, plus každý víkend na výlety, a pekne sa mu tam zmestilo všetko, vrátane náhradného oblečenia. Nie je to práve lacný batoh, tak sa ráta s tým, že bude využívaný zopár rokov a dieťa medzitým narastie a zosilnie. Kvalitatívne je ozaj skvelý, žiadna lacná látka, čo sa po roku rozíde, aj polstrovanie popruhov je super a ani pri intenzívnom používaní sa nežmolkuje ako u lacných batohov.
My máme modry záliv little dutch...ja som spokojná, veľkosť akurat