Baby Born verzus Chou Chou

zadda1
3. nov 2015

Chceli by sme dcére kúpiť niektorú z interaktivnych bábik. Má takú tú "obyčajnejsiu" ktora vydáva rôzne zvuky. Má ju už asi 3 roky a este sa nepokazila. Dcéra má 6 rokov a mám pocit že len teraz sa vie s ňou pekne hrať, má ju rada. Niekde videla reklamu na bábiku ktorá cika či dokonca kaka 🙂 poraďte či sa oplatí kúpiť niektorú z tých drahých bábik a ak tak ktorú? Na baterky nie. Alebo radšej dokúpiť vybavicku pre bábu?

motiilik
3. nov 2015

My sme kupili dcere baby born ked to vyletelo ako novinka cca 8-9 rokov dozadu,ale uz by som to nekupila...ako prvy dojem super,bola tazsia,ale potom tie doplnky do toho kupovat...ufff...k babike dostanes jednu kasu,jednu alebo dve plienky,jedno mlieko a koniec...doplnky,aby to dceru bavilo ta vyjdu tak,ako cela babika,ak nie aj viac...malu to po mesiaci omrzelo a bolo po darceku..za mna nie..ale mozno tvoja je ina...nech sa vyjadria aj ine mamicky,ktore maju ine skusenosti...drzim palce..

emulienka99
16. nov 2015

my máme už druhú baby born. Prvá nevydržala ošetrovateľské metódy mojej dcérky a staršej netere. Keď som zvažovala akú druhú bábiku, tak som si bola pozrieť aj iné. Nakoniec vyhrala baby born. Je to naozaj bábika, nie je to len handrové. Nevydáva síce žiadne zvuky, ale naša kaká ( ak má prášok na kašičku ), ciká - nato stačí obzčajná voda do fľašky, plače - tiež treba len vodu. Dá sa kúpať. Máme aj také so zvukom, ale najčastejšie sa hrá s baby born. Skús dcérku yobrať do obchodu a ukáž jej obidve a povedy čo dokážu a uvidíš, čo ju viac nadchne.

jeennyv
16. nov 2015

@zadda1 ja som dostala ked som bola mensia od znacky simba tusim, taku co jej das vodu z flasky a cika do plienky alebo ju das na nocnik, pozerala som teraz letak dracika a uz aj tieto babiky zmodernizovali a su blizsie k baby born a podobne, len sa mi zda lacnejsie...treba popozerat a inak suhlasim s @motiilik k tym babikam je tolko prislusenstva, kociariky, kolisky oblecka a neviem co vsetko, proste komercny tah a tahac peniazov, aj ja ked idem nieco kupovat do hraciek a vidim to vsetko, no aj clovek by sa este aj zahral 😀 ty poznas svoje dieta a vies ci je ten mamickovsky typ co sa hra s babika alebo ju vsetko omrzi...napr. dcere nasej znamej mama dopraje, lebo ona sama nemala, ale mala je taka, ze ju vsetko bavi len chvilu ked je to moderne..je jedno aka hracka....kazdy sme nejaky a deti su este obzvlast .....a k tomu, ze bez bateriek suhlasim, sesterka mala nejaku taku na baterky, co pisala, mrkala daco hovorila, ale proste bola tak interaktiva, ze proste piskala plakala, jak zive dieta, ked sa dozaduje niecoho..po chvilke z nej vybrali baterky, lebo len trebalo starat sa o babiku

zadda1
autor
16. nov 2015

ďakujem vám za názory. presne každá máte pravdu v niečom. myslím, že s mojou dcérou je to presne ako píšeš jeennyv. všetko ju nadchne a len na chvíľu. práve som si hovorila, že ježiško by nemal hračky nosiť ale len požičiavať :D. dcére sa zapáčilo v reklame že bábika ciká. je pravda, že aj ja som po takej túžila a nikdy takú nemala. veľa vecí jej presne tak aj kupujem, že to čo som ja chcela. aj keď ona to aj vôbec nechce :D s bábikou som sa rozhodla tak, že jej ju nekúpime. nemusí mať toľko bábik koľko existuje funkcií. stojí to fakt moc a nie je to už ani kde dávať. kebyže sa hrala len na mamičku, nepoviem. ale nie je ten typ. radšej jej ušijem alebo kúpim babyvak pre tú bábu čo má a prekvapíme ju ešte aj niečim na čo nevidela ani reklamu ale my vieme, že to využije. napríklad boby

wewericka949
17. nov 2015
Používateľ wewericka949 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od wewericka949.

jéééj boby sú super 🙂 inak ak chceš interaktívnu hračku pre dievčatko a ku chou chou aj baby born bábikam treba fakt veľa doplnkov čo odradilo aj nás- tak sme napokon objednali baby born cvičené šteniatko na maznanie a ku hraniu asi na všetko 🙂 stačí mu jedna kosť ktorú aj vypluje a hra sa s nou dalej 🙂 takze dalsie investicie do hrania neriešiš 😉 skús sa na to pozrieť http://www.rajhraciek.sk/baby-born-cvicene-steniatko-819524-p105294

zadda1
autor
17. nov 2015

@wewericka949 ďakujem za tip! Tiež sa mi viac páčia hračky čo aj niečo robia. My už doma ale jedného psíka na ovládanie máme. Dcéra sice písala ježiškovi že chce este jedného, aby nebol tento sám ...:D ale ani toto želanie nebude vyslysane ;)