Prosím poraďte, aké máte skúsenosti s týmito bábikami, ktorá je lepšia. Prípadne plusy a mínusy, aby sme sa vedeli rozhodnúť, ktorú kúpiť. Ďakujem
@tinulka174 my mame aj tu novu co kaka..dcera ju ma tyzden ale nezaujala ju ak by ste mala zaujem
@tinulka174 máme obe. Tá baby Born je super freaky!!! Keď zabudneš vypnúť a otvorí oči uprostriedku noci a začne plakať, ja som mala infarktov stavy. A pravdupovediac moje bábike sa najlepšie zahrajú s jednoduchými (lacnými) bábikami z hračkárstva. Tieto dve sú iba doplnkové a máme aj American Doll (tá stála niekoľko stoviek €), je tak isto v kočíku ako ak €10. Veľa šťastia pri výbere. 🍀💕
@cariad baby born? Ta nerobi nic..teda aspon nasa tam sa nedavaju ani baterky...annabel viem ze taku robili co mala elektronicke ocka teraz maju uz len take ze lahne babika zatvori..zdvihnes ju otvori...skoda lebo dcera chcela tiez tu co otvara zatvara ocka....a pred tyzdnom sme jej kupili tu este novsiu co papa tie zetony a aj ich akoze vykaka 😁😁 taka kravina 😁😁😁
@tinulka174 ja som prave dcerke vyberala prvu babiku a zvzovala som obe kt spominas, annabel sa mi zdala skareda do tvare 🙈 nakoniec vyhrala znacka Antonio Juan model bimba, zmurka a vydava zvuky https://www.mall.sk/babiky-babatka/antonio-juan...
Maju aj taku co cika https://www.mall.sk/babiky-babatka/antonio-juan...
@tinulka174 ďakujem krásne
@janulik2008 , plače vám babika ( teda ma slzicky)
@tinulka174 áno, plače
@janulik2008 nám tak neplace
@janulik2008 dávate veľa vody?
@tinulka174 no koľko presne neviem ale keď dlhšie nejdú slzy tak dáme bábike ešte napiť a ptm reve jak tur 😁😁😁
@janulik2008
🤣MUSIM DAT VIAC VODY
@janulik2008 pekný kočík, to je asi na menšie dieťa?
@petenka83 nie. Kočík je pre bábiku pre dievčatá od 8 do 13 rokov 😀 keď dáme hore rúčku, tak je aj pre nás ok 😀
@janulik2008 a ten červený s guličkami?
@petenka83 my sme najprv kúpili iba pre 1 bábiku a tento rok pre 2. Sedačka pasuje 😀
@janulik2008 super a to je originál na baby Annabell, či kde ste kupovali?
@petenka83 nie je originál Baby Annabell. Mali sme aj originál, ale bohužiaľ s kočíkmi pre väčšie dievčatá je to bieda 😒 tento je objednaný z Anglicka za 200€
@janulik2008 vyzerá nádherne. Malej chcem tiež niečo väčšie na 7 rokov ale teda za menej 🙂
@petenka83 ono my sme aj dumali predať a kúpiť novú kolekciu ale za 100 ho nikto nevezme a je ako nový 😀😒