Prosím tie čo máte dievčatká, majú tie bábiky a hrajú sa s nimi? Mam na mysli tie 32cm. https://www.happybunny.sk/p/babika-gema-v-zltyc...
Máte ich len jednu, alebo viac ?
Chcela som jej kúpiť 3-4 + čajovú sadu do kuchynky a čajový stolík. Je to podľa vás dobrý nápad alebo zbytočne?
Majú vaše dcérky viac tých bábik a hrajú sa s nimi?
Moja sa zvykne hrávať napríklad s viacerými plyšakmi naraz. Vek 5r.
Ďakujem
Dcerka dostala babiku Llorens, za mna urcite krajsie vyhotovena ako Paola Reina. Ma zatial jednu, ked bude vacsia mozno jej dokupim oblecenie pripadne aj druhu, uvidime ci ju bude bavit aj nadalej.
Kúpila by som najskor jednu, keď uvidíš, ze sa s ňou hra, môžeš postupne dokúpiť ďalšie. Teda, ja by som to takto riešila. Ja mam 3 dcéry, staršie dve veľmi bábikové neboli, každú bábiku síce pekne uložili na miesto, ale tam to končilo. Zato plyšakov mame milión, plyšakove rodinky si robili a s tým sa vedeli vyhrať hodiny. Najmladšia ma takmer tri roky a tá ma bábiky veľmi rada. Takže konečne sa aj s tými staršími bábikami niekto hra. Tak už uvidíš, ako si Tvoja dcérka zamiluje kúpenú bábiku. Ale neviem, asi by som začala s jednou. A keď, tak k tej aj čajovú súpravu. Ved bábika môže byť aj s inými hračkami 😊
@janababana llorens tieto babiky nevyraba
@nika23t áno moja to isté s plyškmi. Tak vyskúšam najprv tú jednu. Ďakujem
Moja ma 3 doma, jednu blondinku, dalsiu ruzovo vlasu a potom rysavku. Ona sa hra vacsinou iba s jednou naraz alebo ked tak ich vsetky prezlieka. Maozaj by som kludne kupila najprv jednu. My sme tiez kupili jednu a dalsiu dostala na oslave uo skolky od kamaratiek a jednu jej kupil stryko, takze v podstate nahoda.
Ahoj, moja ma dve. Jednu čiernovlasú, tu dostala prvu a potom ruzovovlasu, obe bez kĺbov, sú asi menšie, nie 32 cm… . Hra sa s nimi.
Moja miluje plysaky mame ich vsade. Policky plna postel kde spi. Hraje sa s nimi a uz ma 7dem. Babiky ju nezaujimaju ako dostane polozi na policku a tam to hasne..ani barbie.
Naša ich má a rada sa s nimi hrá, prezlieka si ich. Aj si ich nosí so sebou na cesty, lebo sú menšie a sú nádherné, voňajú ako vanilka 🙂
Chcem ich namiesto barbie. Dievčatá mávajú bežne doma viac ks barbie tak som chcela tieto babiky namiesto barbin.