Bábika s funkciami

katarinatibi
24. nov 2016

ahojte osvedcili sa u vas babiky s funkciami? napr tie co rozpravaju , ci placu..cikaju... neviem sa rozhdnut pre klasiku alebo taku co nieco "vie" dakujem za kazdu radu

sykorkauhliarka
24. nov 2016

no to mas podla mna tak ze ked kupis klasiku mala bude chciet tu co cika lebo to videla u nejakej kamosky...na druhej strane taka bez funkcie by bola lepsia pre jej predstavivost...z toho asi vypliva co tam po predstavivosti ked ti bude pilit usi ze chce tu co rozprava :D :D(pamatam si z mojho detstva)

katrinka8
24. nov 2016

Podľa mňa tie klasické sú lepšie. My sme zháňali klasickú Chou-chou - miminko pred pár rokmi, ale nemali. Tak sme kúpili tú akože najjednoduchšiu. Ale ak mám pravdu povedať, šla na nervy aj nám, aj dcérke. Keď bola zapnutá, tak sa s ňou nedalo hrať tak, ako chcela, proste iba tak naprogramovane 😒 V pravidelných intervaloch totiž robila to isté dookola, plakala, smiala sa, mrnkala, spala (dýchala) atď., a keď si chcela, aby prestala, musela si robiť tie predpísané úkony. Tak sme ju ani nezapínali. Akurát táto mala nevýhodu, že keď bola vypnutá, tak nehýbala ani očkami (keď sa vypla v polohe zavreté, mala ich stále zavreté, keď v polohe s otvorenými, má ich stále otvorené) - ale dcérke to nevadí.