Bábika pre chlapca

20. feb 2024

Zaujíma ma váš názor. Známi dali svojmu synovi handrovú bábiku na hranie ako plyšáka. Mne sa to celkom páči, myslím si, že bábiky môžu podporovať empatiu a predstavivosť, čo sú cenné zručnosti pre všetky deti bez ohľadu na pohlavie.

amonet
20. feb 2024

uz su aj babiky chlapci s pipikom😅🤷‍♀️

anjelicek26
20. feb 2024

Syn mal aj bábiku.. dodnes ho ma.. Jamieho...vláčil ho v určitom veku všade.. véd raz bude otec, patrí to k prirodzenému vývoju ako chlapcov tak dievčat...

morusha
20. feb 2024

Ja si myslím, že je to úúúplne v poriadku. Nášho tiež niekedy zaujme bábika, komentuje, kde má ruky, nohy🙂No ale autíčka tie proste vedú.

hanaxxx
20. feb 2024

Nam babiku pre chlapca odporucila aj liecebna pedagogicka

nikpa
20. feb 2024

Moji chalani majú bábiky a mladší si dokonca vypýtal aj karicku, že ich chce voziť. Tak momentálne chodíme aj s karicku 🤷🙈 neviem co to v nich podporuje ale nevidím na tom nič zlé. No počula som už aj názory, že ani len detská kuchynka nie je vhodná pre chlapcov 😅

ferret95
20. feb 2024

u nas v skolke sa s babikami a kocikmi hraju skor chlapci ako dievcata :D

danyelia
20. feb 2024

Neviem, ja by som synom sama od seba bábiku nekúpila, ani by ju nechceli, ako ich poznám...u nich frčí Spiderman, autá, lego, plyšový tiger, lopta - ale bábiky niee 😁

daniela2202
20. feb 2024

V pohode

siska53
20. feb 2024

Preco nie, ja mam parik a teda syn sa hral aj s babikami a dcera aj s autickami. Ja ako dieta som sa viac v utlom detstve hravala skor s autickami a kockami, stavebnicou, nez s babikami. Tym som prisla na chut, az ked sa mi narodila v mojom 4,5 roku sestra.

thoughtfulweirdo
20. feb 2024

Nevidím žiaden problém. Synovi som bábiku kúpila, keď prejavil záujem hrať sa s ňou, ani som sa nad tým nezamýšľala.

jarnajar
20. feb 2024

Jasne, je to úplne normalne. Môj bratranec mal bábiku už v roku 1974 🙂

marlent
20. feb 2024

Môj syn jeden čas bez kociaru a bábiky ani na krok teraz si ani nespomenie

jamimo
20. feb 2024

@amonet my sme mali chlapca bábiku v škôlke (s malým penisom) v roku 1984 😉 Si pamätám, ako sa mama vtedy pohoršovala 😄
O bábike černoške už radšej ani nepíšem 🤔

monicatko20
20. feb 2024

Ja by som určite bábiku malému nekúpila..netvrdím, že to odsudzujem alebo čo si..ale je mi to nejak proti srsti 😉

muchacici
20. feb 2024

Ja som to malému nekúpila, ale podľa mňa je úplne v pohode, keď sa aj chlapčekovia pohrajú s bábikami, ako napríklad aj v škôlke, alebo dievčatká s autíčkami 🙂

deedol
20. feb 2024

aj moj syn mal babiky - sice ho nebavili, ale aspon sme skusili. pripada mi to uplne ok, nemam rada toto rozdelovanie na chlapcenske a dievcenske (hracky, farby atd.), a potom v dospelosti na muzske a zenske (ulohy v domacnosti alebo pri starostlivosti o deti). v mojom idealnom svete by bolo aj dospelacke oblecenie unisex :D

eviulenka
21. feb 2024

Syn je taky klasicky chlapec, vlaky, auta, dinosaury, ale az sa rozhodne, ze chce babiku, bez problemov mu ju dam. Ved a co? Mojka si plysovu pandu a dina, dava im pusy. Ja som rada, ze vie prejavit city. Ked sa mu paci babika, preco nie? Mozno mu pripomina teba, spoluziacku zo skolky, alebo malu sestru.

janulik2008
21. feb 2024

U nás to bolo "opačne" neter sa hrala s traktormi, vláčikmi atď. 🤣🤣🤣

jaskolka
21. feb 2024

Ja mam chlapca aj dievča, bežne sa hrajú vzájomne s hračkami, teda syn vozí kočík s bábikou, plysakom, dcéra behá s traktorom a vláčikom.

radacak
21. feb 2024

Podľa mňa je to normálne...naša prvá dcéra bábiky neznášala,bála sa ich
Ale zato autíčka u nás ficali jedna radosť 🤷
Mali sme autá všetkého druhu

Uvidíme aká bude druhá dcérka

sono2
21. feb 2024

Moja dcéra mala pár áut. Mladšia.
Rada si to posúvala, napĺňala. Veď na tom nič neni

akika722
21. feb 2024

Aj moji chlapci mali obdobie keď súrne potrebovali bábiku na hranie-aj kuchynku
Mali aj,aj
Nevidím v tom žiaden problém
Uz su veľký, vôbec im to neublizilo
Mama stále spomína ze jej brat keď bol malý,mal bábiky ktoré každý večer dával spať do krabice
Každá dostala pusu😄 je to už dospelý chlap
Ma deti,vnúčatá
Je to úplne normálne
Tak ako dievča chce auto,tak chce chlapec bábiku

kiki68
21. feb 2024

Ano, nas ma mysky, celu rodinu. Hrava sa s nimi.

erikavesela
21. feb 2024

Nas mladsi mal 1 babiku po starsom, daval ju vecer spinkat, neskor sme mu kupili buginu...potom vymenil babiku za spidermana a toho kocikoval
Ja nic na tom nevidim, ze sa chalpci hraju s babikami a dievcata s autickami...