Bábika pre 2-ročnú dcérku

katuskamala1
21. sep 2022

Prosím poradíte mi? Ake mate lepsie skusenosti, odporúčanie na babiku, anabel ci babyborn alebo nejaku inu? Chcem pre dcerku (2r)babiku a neskor jej dokupovat nejake prislusenstva... Je toho na nete nejako vela tak by som bola vdacna za odporucanie. Dakujem 🙂

andreagartnerova
21. sep 2022

Dcérke som teraz na dva roky kúpila baby anabell, má makke telo, lebo baby born je pre väčšie dievčatá.

miadi
22. sep 2022

Moja mala v 4.5 najradsej baby born Lebo vyzera ako ozaj babo. ( dovtedy babiky nechcela nemala rada)Tato mala cikat aj kakat malo to daky prasok aj to fungovalo potom uz nie.. na AliExpress som jej kupila par obleckov ina moc Neni na tie doplnky. Pre mna zas tie Annabel ci American girl su trochu horrorove ako chaky 😅aj Moj 2r ju mà rad od 10m ju obcas krmil Strasne rad ju kocikuje 😄( kocik odporucam kovovy ) zober malu ku kamoskam co maju babiky a uvidis ktore ju zaujmu. ( alebo do hrackarstva)

Jo a Este stale ju mà rada v 7r Lebo ze je ina nie je hracka je “ ozajstna.”

katuskamala1
autor
22. sep 2022

@andreagartnerova
@miadi dakujem pekne za odpovede zienky

zusqua
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katuskamala1
autor
29. sep 2022

@zusqua dakujem 🙂

lenkakravcova
29. sep 2022

@katuskamala1 My máme 2 ročnú dcérku (teraz mala 2r) a mame tieto:
- handrove používa aj na spanie. Morská panna ma fliteovany chvost, ten sa jej páči celkom.
- baby born sa hrá ze ju kŕmi flaskou (prázdnou) - nedávam jej tam vodu ani tie klasický, lebo ona ju obracia kadejaké dole hlavou a potom to len tečie všade 🙂
- odporúčam kúpiť kočiarik, pretože všetky 3 bábiky u nás sa najčastejšie vozia po izbe v športovom kočíku závratnou rýchlosťou. To je asi naj zábava, ktorú s nimi vykonáva. Alebo sa do toho kočíka na trepe s nimi (len trpnem ako dlho to kočík vydrží 😀).