Bábika pre 2,5 ročnú slečnu

10. nov 2020

Dobrý deň 🙂 vedeli by ste mi poradiť s bábikou pre dva a polročné dievčatko?
Nejaká interaktívna, ktorá komunikuje, hýbe pusinkou (ak taká existuje), ale má mäkké telíčko.
Alebo naopak nemá mäkké telíčko, a dá sa kúpať, kŕmiť, piť.
Alebo sa hýbe celá.. viete mi poradiť? Čo je v tomto veku najlepšie? Keby ste mi vedeli napísať vlastné skúsenosti, bola by som vám veľmi vďačná 🙂
Všetky pre a proti.

Ďakujem 🙂

1angelika
10. nov 2020

Pekne sa vyhrá s Baby Born - majú aj veľa príslušenstva, ktoré sa dá potom dokupovať. alebo Baby Annabell. Sú dosť drahé ale dievčatko sa vyhrá, najmä s kamarátkou keď si donesie aj ona svoje bábätko. Naša začala takto s bábätkom ale až okolo 4 rokov...

lenicka298
10. nov 2020

My sme kúpili malej minulé vianoce Baby Born. Teraz ma malá dva roky, a bábika je pre ňu stále top hračka. Robí s ňou všetko🙈 chová ju, dáva jej piť, oblieka, vyzlieka, kočikuje, uspáva, dava ju cikať ... Baba chodí s nami na prechádzky, na nákup, aj spať😄 Super na nej je to, že neni mäkka, a tak sa môže kúpať. Pre mňa je to aj lepšie na údržbu, keď ju napríklad nachova termixom 🙄 😁 Neterka ma zase Baby Annabell, tá je mäkka, dýcha, plače. Jej sa viacej páčia zvuky.. Takže asi záleži aj na dieťati... Moja by okúpala aj Baby Annabell, a ta by to už asi nerozdýchala 😄