Ahojte, babky “zosalili” dcéru, že jej Jezisko prinesie bábiku a ona teraz o inom nerozpráva.. Doma má len takú s mäkkým telom a gumenými nohami/rukami za pár eur, no už by som jej chcela kúpiť poriadnu. Len sa neviem rozhodnúť, či baví detičky viac celovynilova realna bábika, ale bez akýchkoľvek interakcii alebo ísť do takej čo plače, hovorí a neviem čo ešte ale ma látkové telo (celoplastové som take nenašla). Na tej latkovej dcéra nechape, prečo sa nedá tá latka z bruska vyzliest a viac mám pocit, že si obzerala (v herni) klasickú bábiku, len tie interaktívne premýšľam, či by ju viac nezabavili.. aké máte vy skusenosti? Pripadne nejaký tip? Na začiatku marca pribudne súrodenec k nej, tak by bolo fajn, kebyže vie s tou babikou robiť podobne veci (kŕmiť, kúpať, atd atd).. Budem rada za každú radu🙂 Pekny deň prajem.
ako pise pralinka86
alebo baby annabell
Moja dostala baby born big brother a ja som horsiu babiku este nevidela. Prve, co spravila sa s nou okupala a odvtedy je babika na radiatore v kupelni, uz pol roka, lebo sa z nej neda dostat voda. Za mna su najlepsie obycajne plastove babiky, co sa mozu kupat, nosime ich aj do bazenov, vytiahnes nohu, hlavu, vylejes vodu a ides dalej. U nas jednoznacne prislusenstvo, flase, nocnik, oblecenie, miska na jedlo a podobne, to ma uspech. Mojej sa hovoriace a placuce nepacia.
Pozri baby born, je trochu tazsia, ale inak vydrzi dosť. A je teda veľmi oblubena, vsade s nami chodí. Vie aj cikat, da sa krmit (u nas zatial este o tom radšej nevie 🙈 este to pocka) placuce ja osobne radsej nie. Aj s takou "obyc" sa vie vyhrat, ze akoze place, prebalot, prezliect, nakrmit