Bábika na hranie pre 3-ročnú

14. nov 2024

Ahojte, moja mala si oblubila susedkinu babyborn babiku. Rozmyslam, ze by som jej ju zaobstarala na Vianoce, ale ked som ju zacala vyhladavat na nete, zaskocila ma najma cena a aj to, ze existuju mensia ,vacsia (43cm), starsia sestra, chlapec atd, baby Anabell a uplne som sa v tom stratila. Tie, ktore sa v tom vyznate, viete mi zodpovedat, co by ste odporucili, ci sa babyborn babiky naozaj oplati investovat, alebo existuju aj ine lacnejsie alternativy s obdobnymi funkciami a prislusenstvom. Vdaka

marikaan
14. nov 2024

Sestrička pije a keď jej stláčaš ruku plače .Neciká. Taká maličká ruku nedokáže stláčať .
U nej je super že má vlasy čiže vhodná pre dievčatko ktoré rado češe bábiky.

marikaan
14. nov 2024

Klasická baby born pije ciká plače . Treba dávať pozor aby nepadla na zem. Je aj s magnetickým cumlíkom vďaka ktoremu zatvárí a otvorí očka.

marikaan
14. nov 2024

Ich napodobeniny sú Simba bábiky New born baby ale sú len troch lacnejšie.Piju a hned cikajú.Môžu padnuť.

simona20201309
14. nov 2024

Veď stoja okolo 30e🫣

marikaan
14. nov 2024

A sú aj Baby Born Little 36 cm tie sú aj lacnejšie .Vhodné pre deti od 2 rokov.

marikaan
14. nov 2024

Bábiky Baby Annabell tiež nesmie padnuť. Dcéra mala tu čo pije a má plakať no žiadne slzy nám neronila .Tá neciká.

autor
14. nov 2024

@marikaan dakujem velmi pekne za vysvetlenie. Prosim a tie little maju rovnake funkcie? Zatvaraju ocka atd?

autor
14. nov 2024

@simona20201309 tie 43cm stoja do 50€. A o dalsom prislusenstve ani nehovorim...

marikaan
14. nov 2024

Little sú aj s magnetickým cumlíkom .Tu čo som mala pila a po stlačení pupka cikala ale neplakala.

petka5656
14. nov 2024

Mna od cikajucej bábiky odradil fakt, že ak ich dobre nevysušíš, začnú plesniviet. Majú trúbku/slamku vnútri. Naša malá dostala od Antonio Juan, otvára oci a plače, ma magneticky cumlík. Brali sme tu menšiu, keďže dcera nemá ešte ani 2 roky. A teda ma mäkké telo. Záleží od preferencii, táto Antonio je taká realistická, pekne babo 😊

sisska96
14. nov 2024

no už nevedia čo pýtať za hračky, a potom ich vyrábajú v čine za drobné.....

3princezne
15. nov 2024

Tu velku by som nekupovala vobec, je hrozne tazka, ani moja 7r sa s nou stale kvoli tomu nechce hrat. S tou mensou, s tym babatkom sa viac pohrali, ale na moj vkus tiez tazka. Hlavu jej davno odtrhli, takze rurky pretrhnute, ja by som vobec nedavala tak malemu dietatu babiku, pri ktorej sa nabada, aby sa hrala s vodou 🙂 ja som kupu tych babik olutovala, ale ked sa malej pacia, tak mas jasno 🙂

milanemila
15. nov 2024

Ja som za znacku llorens, maju rozne babiky, ale ja som malej vyberala taku s latkovym telom a rucicky/nozicky a hlavu ma klasicku gumenu, takze je lahsia a aj sa jej lahsie prezlieka ako tie celo gumene. Maju ju od necelych 2 rokov. Place a hovori mama/tata a bud ju cicikas a prestane alebo ked jej das dudlik.Mne sa aj vzhladovo pacia tie babatka viac ako baby born alebo baby annabel.
Ja som ako dieta mala baby bjorn a vtedy cikala a aj jedla taku kasicku a potom akoze kakala, no vzdy z toho bol len bordel alebo mi to ako detsku zaschlo v tej babike a mama ju musela prespricovat :D neviem no ja by som ju nekupila 🙈 deti maju dost predstavivosti, nemusi ta babika “robit vsetko”.
Take babiky s vlaska mi ma potom paola reina, tiez krasne a pekne vonaju. Ja som za to kupit radsej jednu poriadnu hracku ako 3-4 lacne alternativy, takze cena je myslim cca ako baby born ak nie o trosku viac.

3princezne
15. nov 2024

@milanemila presne ako vravis, moje ich nakrmili plastelinou, tak usta upchate :D