Zdravim,
prosim vas, dostali sme tuto babiku http://www.pricemania.sk/katalog/babiky/simba-b...
je rozbalena uz vyse dvoch mesiacov a stale smrdi hlava, je to normalne? viem, nejde o jednu z tych drahsich, ale vadi mi to a bojim sa, ci to neskodi malej, ked sa s nou stale hra, vsade ju nosi....najradsej by som ju vyhodila do kosa :(
No dcéra má ešte stále od tej značky podobnú bábiku, ktorú dostala ako 3 ročná. Dnes má 8 a bábika stále krásne vonia vanilkovo. Takže ak tvoja smrdí, ja by som ju buď vrátila ak je v záruke alebo vyhodila.
moja dcerka dostala taku malicku babiku a tiez "vonala" za vanilkou ALE to az privelmi...normalne ma s toho rozbolela hlava... fakt silna,ale silna vona vanilky pre male dieta! Vyhodila som ju...... 😒
umy jej hlavu so šamponom alebo aj celú ju umy a uvidíš. ak bude smrdieť nadalej, tak ju vyhod. 😉
@cerez
@micha7 ahojte, tak som k tomu pricuchla a naozaj sa to podoba na "vonu vanilky"- ale mne to teda smrdi, dokonca ked aj lezi na vankusi a aj ten vankus tak pachne potom...musim cosi vymysliet ako ju setrne vyhodit, lebo je to jej najoblubenejsia babika ...ale trochu ste ma potesili, ze asi to nebude toxicky smrad, ked to aj vase tak smrdia, ale naozaj neviem k comu je to dobre :( fuj...
@denkaajejdeti telo je z latky a vypchate 🙂 tak to nesmrdi...umele su len ruky, nohy aj to iba cast a hlava...
skusila si ju poumyvat? Teda asi ano.. ked sa s tym tolko trapis.. my mame taku mensiu babiku, ktora je "vonava" a teda je to taka vanilka akdejaka.. vonia to do dnes.. trochu menej ale vonia 🙂
@gabikkas Tak to som rada 🙂 . Poznámočku predtým (o inej smradľavej časti tela) som myslela ako žart 😉 . Prajem veľa zdaru pri odstraňovaní zápachu.
@denkaajejdeti no, neviem ci to odstranim, ked cerez pisala, ze ju maju 5 rokov a stale tak pachne, mne to smrdi. ale dcera je na nu strasne naviazana :( ma este dve babiky, ale tie si ani nevsimne....
@gabikkas no, to je horšie, že je to tá práve obľúbená 😒 . Možno naozaj stačí oprať ju párkrát v pračke, ale ja by som bola opatrná (max. nejaký program na jemné tkaniny), aby si tú bábiku nechtiac neumordovala pri praní a dcérke tým pripravíš nemilé prekvapenie, ak nie šok.....ak by náhodou z pračky vyšla bábika nie v celku, ale po kusoch. To by bolo nemilé.r
@denkaajejdeti no, tak ja veru neviem ako by som jej ju zhabala...lebo len chvilu ju mala mimo dohladu a uz mrncala, ze kde ma babatko :(
@gabikkas noo ja som jej tej babike umyla hlavu,ruky atd..a stale som citila tu silnu vonu vanilky,ale fakt silna...tak som ju dala vyprat do pracky..lebo telo ma vypchate ...a mne sa zase videlo,ze po vyprani smrdelo to telo este viac po vanilke ,ale neskutocne..tak som si povedala,ze s tym sa nemoze hrat male dieta....ta vanilka bola silna a to neprehanam.....
@micha7 ja viem, je to silne, stale som dufala koli dcere, ze to vypachne, ale asi tazko :( asi dam tomu este sancu, skusim ju vyprat, ak to nepomoze, vyhodim ju, len musim vymysliet nejaku strategiu na dceru, lebo je na nu neskutocne naviazana...to je jej babatko a vsetko robi to co aj ja s malou 🙂 prebaluje, dava spat, vozi v kociku, krmi, vari jej polievocky, berie ju vsade so sebou...
fuha no ked je na nu takto naviazana tak si nemyslim ze je dobre jej ju vyhodit. bude si to nist ako krodu dost dlho ked to je jej babo a vlasnte nou napodobnuje teba.
skus ju oprat a pripadne ked zaspi ju davaj na balkon vzdy na noc vetrat sa.
tot som minule citala ze do topanok co smrdia sa moze vlozit soda bikarbona ze to neutralizuje zapach. tak ja neviem ako ma tu hlavu velku ale co tak ju skusit vlozit do niecoho v com by bola ta soda?
malej asi vona nevadi ja by som jej ju nechala
@pralinka25 no, dnes som sa pobavila...lebo chcela utierku a pytam sa jej, ze naco jej je a ona, ze ide robit parene buchty, tak ze potrebuje zakryt misku s cestom...a ze budu tie buchty bez vajicka, lebo babatko ma alergiu na vajicka 🙂 (nasa mala ma alergiu, tak aj jej babao ma alergiu)
hej, dnes ked zaspi, tak ju dam oprat...neviem ci vetranie pomoze, ked pisala cerez, ze uz ju maju 5 rokov a stale je taka vonava....
...ono nie len hlava, aj ruky a nohy tak smrdia...co mame taku mensiu babiku, tak ta vobec nesmrdi, ale ta jej je "ukradnuta 🙂" asi preto, ze nezatvara oci ako tato...
@gabikkas ahoj.ja danu babiku nemam, citala som aj celu diskusiu..ale tak pokial je dcerka na nu naviazana a je to jej oblubena hracka neviem ci vyhodenie je dobry napad. tuto variantu by som zvolila ak by ju zaujimali aj ine babiky...zrejme by dcerke trvalo dlho pokym by si nasla novu oblubenu hracku..ale to je iba moj nazor. popripade skus ju oprat ako radia ine mamikcy.
@svetlusska ano z babik najoblubenejsia 🙂 nie je na nu naviazana az tak, ze by sa s inym nehrala, to nie... 🙂 su dni, ze si ju len rano ulozi spinkat a cely den ju nevidno a potom zase ine dni, kedy ju stale navlaca...niekedy ju von neberieme, zoberieme zirafu, zajaca..inokedy zase bez nej nechce ist...
...hej, skusim oprat, len som sa este chcela poradit s helsinkou na akom programe ju prala...zatial neodpisala...ale asi ju dam to toho vrecka na pranie, aby sa neochuchala o bubon a na 30ku....
@gabikkas tak nešpekuluj a vyhoď ju, ten smrad musí mať nejakú príčinu (silné chemikálie, toxické látky,..). Nehnevaj sa, ale pobavila som sa pri slovkách "stále smrdí hlava" 😀 , väčšinou smrdí opačný koniec tela... 🙂 .
Denisa