Bábika Llorens - pach

dori92
20. nov 2021

Ahojte mamičky ktoré ste kupovali deťom bábiku Llorens novorodenca, aj vaše bábiky tak pachnu? Je to taka umelina, neviem to popísať. Vysmradne to? Cim to môže byť.... Prikladám aj foto ktorú mame

mogaa
20. nov 2021

treba ju vybrať z toho sáčku, vypáchne😉ja som ju už aj obliekla a čaká pod stromček

dori92
autor
20. nov 2021

@mogaa jej dakujem za odpoved😊 ja som ju tiež už obliekla, tak ju nechám prevetrať, lebo som sa celkom zľakla ci to nieje nejaký fejk keď tak smrdí 🤷‍♀️😀

dori92
autor
20. nov 2021

@mogaa a odkiaľ si prosím objednala? Prišla ti aj s cumlíkom?

mogaa
20. nov 2021

https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/JnzEfJYRMj...
naša má dupačky a ano prišiel aj cumlík

dori92
autor
20. nov 2021

@mogaa ďakujem, aj ja ju mam odtiaľ. Aj sestra si objednala 2ks, a jej tiež prišli aj cumlíky. Mne nie a keď som im písala vraveli ze tato bábika sa s cumlíkom nepredáva 🤷‍♀️😀

valdovalda
21. nov 2021

Prosim vas, to ste kupovali nahu a oblecko zvlast? Ja tiez planujem na Vianoce a neviem sa z toho vymotat a rozhodnut sa, taka 30-40 cm stoji cca 40-50€ ale na tom vasom linku je cca 20€.

dori92
autor
21. nov 2021

@valdovalda dobrý deň, to je 45cm bábika a ano oblecko som na nu nakúpila zvlášť, v pepcu 😊 ale je Krásna...

valdovalda
21. nov 2021

@dori92 vedeli by ste mi odfotit tvaricku babiky a ako vyzera v tom oblecku z pepca? Dakujem, velmi by ste mi pomohli a usetrili €

dori92
autor
22. nov 2021

@valdovalda hore som už pridala foto, pozrite sa 😊

moniikka
22. nov 2021

@valdovalda ta bábika je aj v chlapčenskom prevedení. My mame obidve

markaterka
22. nov 2021
valdovalda
22. nov 2021

Ja mam vyhliadnutu tutu, asi ma inu tvaricku, ze? Tie nahe kupovane maju mihalnicky? Lebo na foto to nie je vidno

valdovalda
22. nov 2021

A este tuto, len pisu vsade, ze sa dudlik neda dat

markaterka
22. nov 2021

@dori92 ja som túto bábiku kupovala na odporúčanie @mogaa a je fakt krásna.. moja dcéra ju nedostane na Vianoce, ale na narodeniny. Ale ja sama sa už neviem dočkať, ako sa bude z nej tešiť.

jenky2666
19. mar 2023

Mam otázočku k bábikam. Neviem sa rozjodnuť či celovinylovu alebo s látkovim telom. Čo je podľa vás lepšie ? Lepšie z hľadiska obliekania, nosenia a manipulacie s babikou. Na látkovej ma odráza najmä to, že je so zvukom.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jenky2666
11. mar 2024

@sandra151 kúpila som celovinylovu, dcérka je spkojná, vyzera fakt ako reálne babatko. Ťažšie sa sice oblieka ale chcela som sa vyhnuť zvuku, mam dosť reálnych zvukov doma. 🤣

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jenky2666
Autor odpoveď zmazal
Zobraz