Bábika Bayer Hello Baby

lusyke
31. júl 2014

Bábika Bayer Hello Baby 46 cm. Nemá niekto skúsenosť s touto bábikou? Chcela by som našej malej kúpiť nejakú bábiku čo vydáva zvuky. Je síce ešte malá ale rada sa pohrá aj s bábikami a chcem jej ju kúpiť na Vianoce a to už bude mať 21 mesiacov. Nechcem Chou Chou...mne sa akosi nepáčia. Ale chcem bábiku s mäkkým telom. Tento výrobca vyrába aj menšiu verziu 38 cm. Aj tak sa neviem rozhodnúť či 38 cm alebo 46 cm. Akú by ste kúpili vy? Alebo poradíte nejakú inú?

mawka
31. júl 2014

a baby anabel? ta first babika pre male slecny. ma makke telo, je mensia, ale vydava aj zvuky a je k nej kopa prislusenstva. aj podla mna je krajsia ako chou chou. a vyzera podobne ako ta na tvojom obrazku. akurat ze ked je makke telo, tak ju neposadis no. anabelka brble, place, vydava zvuky pri tuleni. je to mile.

lusyke
autor
31. júl 2014

@mawka Baby Annabell ma makke telo?

mawka
31. júl 2014

@lusyke no ta nasa ma. ale to kupovali nasi, a vtedy na obale bolo ze prva babika. taka mensia bola. pre mensie deti.

lusyke
autor
31. júl 2014

@mawka myslis tuto? http://babiky-a-barbie.heureka.sk/zapf-baby-ann...
Nepisu ze ma prislusenstvo.

mawka
31. júl 2014

@lusyke http://babiky-a-barbie.heureka.sk/zapf-creation...
tuto .. akurat k nej boli obliecky, flaska, cumlik, plienka. ale tak bolo to dva a pol roka dozadu no.. ale inak sa da kupit vsetko zvlast. malej to stacilo.

lusyke
autor
31. júl 2014

@mawka no prave za takuto cenu sa da kupit ta Bayer a je o 10 cem vacsia a ma aj flasku a cumlik.

mawka
31. júl 2014

@lusyke jaj, to teda uz neviem, mala presla na barbie a koniky, teraz je toto jej svet. akurat viem, ze dobre sme spravili, ze mensiu sme kupovali. lebo sa jej s nou lepsie hralo. velku co dostala, tak ta ju nezaujimala. uvidis. vyskusaj vacsiu a ked tak potom kupis mensiu a vacsia bude na neskor 🙂

lusyke
autor
31. júl 2014

@mawka A ako funguje Baby Annabell? Zapnes ju a zacne blabotat sama od seba ako Chou Chou? To sa mi totiz na Chou Chou nepaci. Ma ju neter mojho priatela a ked pocujem tie priserne zvuky co ta babika vydava tak mam chut ju vyhodit von oknom. Dozvedela som sa ze tato Bayer reaguje iba na dotyk.

mawka
31. júl 2014

@lusyke blaboce si, ale ked ju ulozis a nechas tak, teda ked sa postaras, tak spinka a prestane. nesmies jej otvorit oci, vtedy zacne, ze sa akoze zobudila. ale ked lezi so zatvorenymi ocami, tak je ticho. potom funguje aj na dotyk, ked jej prejdes po ustockacch, tak blaboce a ked po licku, tak sa akoze mojka.

lusyke
autor
31. júl 2014

@mawka Asi by u nas nemala uspech kedze priatel neznasa samohovoriace hracky 🙂 No vdaka za rady...este porozmyslam ale zatial vytazi ta od Bayer.