Albi a adventný kalendár

petronelka77
28. nov 2020

Ahojte, mame knihu Hravu anglictinu s perom, funguje bezproblemovo. Teraz som dokupila Adventny kalendar. S perom mi funguje len text, ale vobec mi do pera nejde stiahnut hudba. Mali by tam byt pesnicky, koledy, rozpravky. Vie mi niekto poradit, ako na to? Dakujem 🙂

marci77
28. nov 2020

@petronelka77 myslim si, ze sa vam mozno zle stiahol subor do pera, skuste este raz....vymazat v pere ten, co ste stahovali a skusit stiahnut a nahrat do pera este raz
u nas funguje v pohode😉

petronelka77
autor
28. nov 2020

@marci77 dakujem velmi pekne, skusim. A pri kazdom okienku mate nejake prekvapenie, koledu, pesnicku? Ak to stahujem, zobrazi sa mi otvorit alebo ulozit, ale vobec mi to nereaguje dalej.

tatranka4
28. nov 2020

@petronelka77 môžem sa spýtať ten adventný je dobrý?

petronelka77
autor
28. nov 2020

@tatranka4 dopatrala som sa zatial len k textu k jednotlivym postavickam, pri kazdom okienku by malo byt prekvapenie v podobe rozpravky, koledy, tradicii, ale zatial sa mi to nepodarilo rozlustit, ako na to 🙂 Ale vyzera to zaujimavo.

tatranka4
28. nov 2020

@petronelka77 dakujem som rozmýšľala či kúpiť alebo nir

marci77
28. nov 2020

@petronelka77 no ved kopirujete tak ako pri inych suboroch, to co sa stiahne z kuzelneho citania do kompu , potom prekopirujete do abumu s kuzelnym perom

petronelka77
autor
28. nov 2020

@marci77 to som skopirovala, jasne, ale len mi popise postavy, odratava dni do Vianoc, ale ziadne pesnicky, koledy atd.tam nemam. Vy to mate? Funguje vam adv.kalendar bez problemov?