Aký prvý bicykel?

10. feb 2024

Ahojte, aký je vhodný prvý bicykel pre 3,5r dievčatko ? Pozerala som woom, vyzerá super. Ale ak sú aj nejaké cenovo dostupnejšie vhodné značky, rada si nechám poradiť. Viem že nemá byt ťažký, ale neviem čo všetko tam riešiť. Aké značky sú dobré ?

autor
11. feb 2024

@gumkac19 ale neviem či toto nieje už veľmi vysoká hmotnosť, či nie ? (7,3kg)

milanemila
11. feb 2024

My sme 3 rocnej kupovali prvy bicykel uplne obycajny za par korun a bol aj tazsi ako woom. Chcela som, aby sa jej hlavne pacil a chcela na nom byt. Kupovali sme ho minuly rok na zaciatku jari a teraz jej je uz maly, bicyklovat sa naucila, tak uz pojdeme do niecoho kvalitnejsieho a drahsieho, co jej tie 2 sezony vydrzi. Woom je dobra volba, je lahky, ale dieta sa nauci jazdit aj na hocicom inom 🤷🏼‍♀️ horsie je kupit zbytocne vacsi woom, aby vydrzal, kedze nestoji 5 korun ako nejaky obyc adekvatnej velkosti, s kt dieta bude vediet manipulovat. My sme brali vel 14.
Tento to bol (pouzivala ho bez pomocnych a bez tej vodiacej tyce) https://www.kaufland.sk/product/457890367/?kwd&...

ninah1486
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evaachesa
11. feb 2024

Máme Rascal 16", kupovali sme pre 3,5 ročného syna z druhej ruky za 250. Je perfektný, určite odporúčam. 🙂

ninah1486
17. feb 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

este odporucam pozriet sa po znacke rascal, syn ma prvy bicykel od nich