Ahojte. Existuje takyto bicykel do 150 Eur? Pri mnohych na nete nepisu vahu, pre mna je to velmi dolezite, aby bol odlahceny. Najlepsie nejaky znackovy. Moze byt aj drahsi, popripade mozno najdem na bazare, ale najradsej by som chcela novy, lebo ho budu po sebe pouzivat moji dvaja synovia. Tiez budeme potrebovat pomocne kolieska, neviem, ci musia byt uz na bicykli namontovane, alebo existuju aj nejake univerzalne, ktore tam popripade namontujem. Dakujem za tipy 🙂
ahoj mi sme dvojrocnej dcerkue kupovali bicykel s pomocnymi v sporte, kvaôitny znackovy po dlhom rozhovore s odbornikmi, kupili sme 12tku a super proste splna vsetko a stal tusim 96€ este lacnejsie ako ti e co maju v tescu ci niekde inde, pekne mi odzaciatku mala na nom slapala a je ako novy stale 🙂 a ak mozem poradit bez po viacerych obchodoch a poskusaj bike osobne na deti ci im sedi, a dolezite je aby mal na pedaloch zadnu brzdu
najlahsi bicykel velkosti 16 je urcite Earlyrider Belter 16. ale to je pre uplnych cyklonadsencov. skus si prosim pozriet u nas na stranke detske bicykle od anglickej fy Ridgeback, maju aj 14 aj 16 - hlinikove ramy, komponenty shimano a cena presne podla tvojej predstavy. kolieska su sucastou balenia
Nenájde sa tu niekto kto by predával jazdený detský bicykel Early rider belter 16 v bazare? Tuzim po ňom, mám čas do vianoc, kedy ho chcem synovi kúpiť. Tak ak sa tu nájde niekto kto si to prečíta prosím píšte.
My sme kúpili odľahčený bycikel a je to dosť poznať.mali sme so supermaketu a nedá sa porovnať kvalitou.
Myslím, že tieto veci by sa mali dať vyriešiť v predajni ... Je to veľa na tom aké sú prestavte priority ... A hlavne už je dosť starý na to, aby si bicykel vybral sám.
My sme nakoniec kupovali cez e-shop a vobec nebol problém s výberom veľkosti. Všetko je tam krásne a dostatočne vysvetlené
Poradite aj nieco vo velkost 18-20 ? Takisto hladam nieco odlahcene. Bycikel vo velkosti 20 o vahe necelych 12kg je teda dost, ked dieta ma o par kg viac
ano, 18 palcový a odľahčený by bol akurát si myslím. Aku značku by ste chceli? Máte niečo vybrané?
tie palce sa určuju podla čoho? To vam poradil nejaky odborny predajca bicyklov pre deti?
určite by som bicykel nekupovala podla veku, ale podla vyšky dietata. Moje deti doteraz jazdili na tom prvom bicykli s bočnymi kolieskami. Len tie kolieska už mali tak hore, že v podstate jazdili bez nich. Až teraz v 5 rokoch im kupime klasicky bicykel bez bočnych koliesok
kupuj bicykel podla vysky dietata
veľkosť nech si vyskúša, to budeš mať najlepšie, možno aj ten väčší bude lepší, dlhšie ti vydrží
Mala si dat temu. Co znamena odlahceny? Ano su aj take bicykle ale cena je okolo 250eur. 99% bicyklov v tejto velkosti ma priblizne rovnaku vahu. Lahsi bicykel najdes myslim na active-one.sk ten ma do 6kg.pomocne kolieska byvaju vacsinou sucastou ak nie kupis ich v hociktorom cykloshope.