Ahojte žienky, chcem sa opýtať aký máte názor na odrážadlo a bicykel v jednom? Naše malé krstniatko bude mať v máji 2 roky a chceli by sme mu na Vianoce kúpiť odrážadlo. Nieje na to ešte maličký? A aký máte názor na to, že je to 2 v 1?
Ďakujem 🙂
odrazadlo je ok..my mame bmw odrazadlo a bicykel v jednom.,je to dost tazke na 2 rocne dieta takze pozor na vahu pri kupe...nasa mala ho zvladla od 3rokov a od 3,5 fici na biku ako drak 🙂
moje starsie deti sa naucili rychlo a bezpecne jazdit na odrazadle az zhruba tak okolo 2.5 roku veku.
myslim, ze skor to da maloktore dieta, jasne tie plastove motorky a tak su stabilne aj pre mensich, ale cykloodrazadlo predsa len uz musi dociahnut chodidlami na zem a mat lepsiu rovnovahu, mozno skor az na tie 2 narodeniny by som to smerovala 😉
Je to super na tréning rovnováhy, ale ja by som mu to kúpila az k 3. narodeninám.
My mame chillafish bunzi, to je uplne super a najma lahucke. Dieta si to odnesie aj same a ked uz bude trosku sikovnejsie, prehodis na cyklo. Je to, ale fakt tak max do 3az 3.5 roka. My sme kupili nanjesen, nemala somnuz nervy sa vlacit s tazkym odrazadlom a spokojnost, aj ked mozno iba na rok uz. A maju pekne farebne kombinacie. A pod sedadlom malinky ulozny priestor.
Naša krpaňa bude mať v júli 2 roky a tiež som riešila či niečo bicyklikove ze na jar-jeseň.a veľa dievčat tu na MK mi odporučili kúpiť odrážadlo Puky wutz.ze detičky sa im natom vyblaznili. A ze na ten bicyklikový typ je vraj ona este malá,tak som si dala poradiť.A jezisko uz kúpil,vlastne ho dostane od mojej sestry ona je krstná mama.
Aj nasa dcerka bude mat v maji 2 roky, a tiez jej chcem kupit bicykel a odrazadlo v jednom na vianoce : ) ... zatial som vsak nic rozumne nenasla. Ked mas daco dobre, posli mi do sukronej posty dajake linky ; ) vdaka.
Ja Ta v tomto teda podporujem, lebo aj po dome/byte moze skusat, nic sa tomu nestane, nezostarne to. Takze perfektny dar od krstnych! A kedze krsniatko tak male ; ) zarucene Ta nikto nepredbehne.
Ahojte otvaram tuto postarsiu temu a chcela by som sa spytat na vas nazor.Ako dlho sa dokaze dieta povozit na tom cikloodrazdle.Moj syn ma 2,5 roka a rozmyslala som mu kupit odrazadlo a bycikel 2v1 ale nasla som len jednu znacku a cena okolo 100€ co sa mi zda trosku moc.Lebo ked vidim jeho rovesnikov tak uz poniektory ficia na bicykliku.Pocula som ze odrazadlo je dobre na naucenie sa drzania rovnovahy a stihnu sa zodraz tenisky ale to ktomu patri.Ako dlho sa na tom vase deticky vozili a po akom case presli na bycikel.
to je super darcek