Aký máte názor na hračkársky kočík pre chlapca?

aktiz
9. dec 2014

Ahojte, mám 4,5 r. syna, ktorý si od Ježiška okrem autíčok želá aj kočík. Chcela som mu kúpiť len takú malú jednoduchú buginu, v ktorej by vozil plyšákov. Spomenula som to však pred rodičmi a sestrou a oni ma vysmiali, že kočík pre chlapca...tak teraz som na vážkach, či mu ju kúpiť, alebo nie. Aký je váš názor na to.

pribinak
9. dec 2014

Ja som pred tromi rokmi kupila synovcovi, maly modry a macika k tomu, babiku to by uz svagor nerozdychal, tiez niektori prevracali ocami, ale to je nacvik oteckovskych zrucnosti ;))). A po tomto argumente vacsina sklapla a hotovo

sviezost
9. dec 2014

Ja mam 2 chalanov a 1 dievcatko. Ja v tom nevydim problem. 6 rocny syn kocikuje aj sestricku 🙂

poly2406
9. dec 2014

Môj sa veľmi rád hrá s kočíkom a bábikou... Je pravda, že mu to dali dcéry. Ale nevidím na tom nič zlé. Má 2,5 r. a je rozkošný, keď si ho vozí 🙂

jabadaba
9. dec 2014

ak si to vyslovene zela, nevidim dovod preco mu nevyhoviet. Nie je na tom nic nevhodne pre chlapca. Co muzi nekocikuju??? Tieto postoje ludi nikdy nepochopim, tiez som narazila na zopar vseteciek, ktore mali zbytocne poznamky ako je to predsa pre dievcatko a ci sa nebojim nespravneho vyvoja svojho syna! No a tymto som pochopila kde sa beru skatule, ktore vychovavaju synov a buducich muzom k tomu, ze nemaju vztah k vlastnym detom a doma nehnu slamkou nie len v domacnosti, ale aj pokial ide o starostlivost o dieta!

Takze smelo do toho, dieta to aj tak bude bavit obmedzeny cas a nie je na tom nic skodlive. Prave naopak. Dospeli muzi, ti slusni, normalni, tiez kocikuju svojich potomkov a verejne, na uliciach. To im uz neprekaza? 😉

hradnapani
9. dec 2014

moj syn sa vyslovene vrha za kocikmi na ihrisku aj v skolke 😅 a co tak namiesto kocika detsky nakupny vozik? ten je "univerzalnejsi" - unisex

reni1512
9. dec 2014

ja by som mu mozno kupila nakupny košik....aha 🙂 http://hracky-step2.sk/step2-detsky-nakupny-kos...
Mas aj kosik na tlacenie, aj si do neho moze ukladat veci a nakoniec sa pohraju s nim aj vsetky deti co vas navstivia 🙂
Skuste mu ho ukazat a uvidis...ak bude chciet len vyslovene kocik tak mu vyhovej, deti su objavitelia a chcu skusit vsetko. Moja mala sa tiez hra s autickami a nerobim z toho vedu 🙂

mamulienka30
9. dec 2014

Toto je aj pre chlapca ;) Muzi by mali vediet navarit, oprat, postarat sa o dieta, v dnesnej dobe sa uz ide pol na pol s domacimi povinnostami, treba tak vychovavat aj nase deti. Niektori chlapi su uplne nemozni co sa tyka domacich prac, preco asi? Lebo im to hadam ani dovolene nebolo, lebo sa to pre chlapca nehodi, ze ano. http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...

tenerifka
9. dec 2014

Deti by sa mali hrat s tym, co ich bavi, a mali by sme im zaobstarat hracky, po ktorych tuzia....Ako mala ma bavilo hrat sa s babikami, kocikom ci kuchynkou.....ale isla som sa zblaznit od radosti, ked moj o 5 rokov mladsi brat dostal na Vianoce elektricky vlacik a za par rokov autodrahu, to boli moje naoblubenjsie hry a ze to nasim v tom obdobi nepripadalo normalne bolo dane okolim a predsudkami.....
Kupte svojim detom to po com tuzia, a ak mate chlapcov a chcu kocik, doprajte im ho, nevesty sa vam neskor v dobrom podakuju a nebudu sa stazovat ako je to v dnesnej dobe zvykom, ze chlap nejavi zaujem o starostlivost o dieta ci domace prace.....no ak bol vedeny k tomu, ze to je zenska zalezitost, tak sa nemame comu divit

barbora59
9. dec 2014

Ked mal moj syn 2 roky mal malu buginku taku najobycajnejsiu ale ruzovu😃sem tam do nej nieco polozil a behal stym po dome ale kratko potom si do nej sadol a roztrhla sa tak sme ju vyhodili😃

moniatkoo
9. dec 2014

Ja som.drobcovi namiesto kocika kupila nakupny vozik ten detsky a mal obrovsku radost 😉 aj to je riesenie

brumka
9. dec 2014

a dospely oteckovia nekocikuju? co mame deti od narodenia ucit ze zena je len na vychovu deti a otec sa ma ucit strielat a hrat s naradim? ja som sa tiez s babikami nehrala a moj muz kocikuje dcerky aj nosi v satke vonku/vnutry...

ak chce kocik bysom mu kupila a co...nieje len ruzove pre dievca amodre pre chlapca

dejnas
9. dec 2014

my sme síce kočík nekupovali, nakoľko máme doma staršiu dcérku, takže synček si v pohode vystačí s jej kočiarikom 😉 keď som manželovi spomínala, že ako ho veľmi baví kočíkovanie, manžel len odvetil, že veď to je super zábava 😀
ak synček tak veľmi túži po kočíku, kúpila by som asi obyčajnú bugynku... sú to len predsudky, aj chlapcov to baví a určite neriešia, či je to dievčenská hračka 🙂
malá si zasa vyslovene vypýtala od ježiška autíčko... aj ho dostala, s diaľkovým ovládaním 😉

sense
9. dec 2014

pokial si to zela preco nie, moja je dievcatko a bude mat bager a puzzle dopravnych prostriedkov,....aj tak ju auta zaujimaju viac ako babiky

winna
9. dec 2014

Ahoj kludne kup. My mame doma kocik a dokonca ruzovy 😉 maly si v nom vozi macka, chodi s nim na nakupy 😉

hajajanka
9. dec 2014

Kludne kup. Chlapcovi to urobi radost a co si viac zelat? 😉 Neviem, preco niektori rodicia s tym maju problem. Ked ja mozem kupit mojej dcere autobus, auta a lietadlo, preco nie chlapcovi kocik? Neteri som kupovala auto na ovladanie, lebo po nom velmi tuzila.

zuzka38
9. dec 2014

je niektory chalan co sa s kocikom nehral? podla mna nie, kazdeho to bavi.. 🙂

borisvolcko
9. dec 2014

Aj môj syn sa často hrá s kočíkom...vozí v ňom nášho psíka, ktorý si v ňom sladko spinká...a všetci sme spokojný

lubiduch
9. dec 2014

nas ma doma babiku co dostal a velmi rad ju krmi, prebaluje, dava ju cikat na nocnik a celkovo sa s nou hra. mevidim na tom ani na kociku nic zle, moj muz sa predsa tiez stara o maleho....
grrr tieto nazory ako pre chlapca len chlapcenske hracky a pre dievca dievcenske...
ja som napr mala v detstve babiky len na to, ze som ich potrebovala ako soferov do tatroviek a inych aut :D

sampo
9. dec 2014

Moj sice bude mat len 2, ale tiez beha po vonku s kocikom 😉 pre neho je to vozidlo, ma to kolesa 🙂 a normálne spava s babikou. No a co. Hračka ako hračka. To by sa potom ani starsia nemala hrávať s autami alebo vlacikodrahou 😉

lucinocka
9. dec 2014

ved je taky pekny vozik pre chlapcov plastovy, predava sa v hrackarstvach pri kocikoch, asi by som mu kupila ten🙂 ale keby som raz mala druhe dieta a bol by to chlapec a chcel by sa hrat s malej hrackami, tak by som to neriesila🙂 mozno prave to v chlapcoch vypracuje to otcovske citenie v dospelosti ku babatku, kto vie🙂

lauricka
9. dec 2014

sesterinicini synovia - dceru nema ziadnu, behali so starou detskou buginou cely nadseni po vonku. Je to bugina, co vela vydrzi, takze uz s nou beha aj moj syn. Uplne v pohode. Vari nechodia otcovia kocikovat?A to dieta to aj tak vnima uplne inak, nez dospelaci. Kludne mu taku buginku kup, kludne modru s mackom, ako tu niekto spominal, to je jedno. Tie dnesne uz ale tolko nevydrzia, ako tie stare 😉 . Alebo alternativa je aj nakupny vozicek. A naopak, moja dcera malemu stale berie elektricku pilu a srubovak. Proste, dnes predsa vsetci robia vsetko takmer, aspon ti normlani rozumni ludia. Moj muz sa stara aj o deti, aj navarit vie, ked treba, aj kuchynu spratat. Este ja by som sa mala par chlapskych veci naucit :D. No ale co, ked moj tata doma nic moc nerobil, som mala zly vzor :D.

mmmj
9. dec 2014

uz som v meste videla nejedneho chlapca s kociarikom. Pohoda...

nikuska744
9. dec 2014

a môj synovec mal bábiku a hral sa s ňou, aj ju česával.... a už je z neho skvelý ocino

darina1952
9. dec 2014

úplne v pohode - kúp mu ten kočík. V škandinávskych štátoch bežne predávajú bábiky na hranie pre chlapcov - aj malý chlapci majú potrebu o niekoho/niečo sa starať, tak prečo nie o plyšáky alebo bábiky v kočíku 😉

katrin21
9. dec 2014

kludne mu ho kup, aj moj synovec sa hral s kovikom viac ,ako moja neter je uplne zdravy chalan z neho😀... pacia sa mu dievcata, vsetko je OK 😀
asi bude z neho raz dobry otec ( synovec dodnes lubi deti a vie sa o ne aj postarať, postrazit, nema problem. jeho frajerka ma malicku sestru a on nema s problem ju strazit, zabavit, pohrať sa 🙂 )

pemasinika
9. dec 2014

Môj mladší syn, keď bol malý tiež chcel kočiarik. Kúpila som mu ho, ale mama mi povedala, že som to nemala robiť. Či to niečo neznamená. Teraz má 16 rokov, je z neho normálny, zdravý chalan, na kočiariky a bábiky dávno zabudol, už naháňa dievčatá. 😉

sashulla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kexik218
9. dec 2014

Nevidim na tom nic zlé. Clapcov bavia kočíky lebo ich môžu šoférovať 😀 Zlého vývoja by som sa nebála. Aj dievčatká sa hrajú s autíčkami. Mňa napríklad v rannom detstve bábiky vôbec nebrali a som prirodzene orientovaná. 🙂

saska.t
9. dec 2014

Tiez som sa hravala s autami a nikto sa nad tym nepozastavoval,tak preco nie kocik? Myslim,ze ma to vobec negativne neovplyvnilo a ten kto vypusti nieco taketo z pusy,nemoze byt celkom normalny,je to pekna priprava na rolu otca 😉

katka1981
9. dec 2014

Pokojne mu vyber, nie ruzovy ale trebars modry, alebo inu farbu. Moj manzel sa ako dieta pohral aj s babikami, aj kocik vozil a ani nevies ako sa mu to zislom ked jazdil s malou po terene na dvoch kolesach, tesila sa ako nikdy 😀 Pokojne mu kup. Nasa dcera ma velmi vela miminiek, babik, barbin ale maj aj autodrahu, zeleznicu a teraz si pod stromcek praje barbie auto a niekedy dostane mozno vrtulnik. A celkovo sa rada hra s autickami a pritom je to typicka paradnica, viac nez ja. Neboj pupusa z neho kociarik nespravi 😀