prosím o radu a typy na kočiarik pre 3 ročné dievčatko - mala by to byť dvojkombinácia - hlboký a športový, aby bol skladný, stabilný, ľahko ovládateľný, vhodný do bytu aj na von ako pozerám tak pozerám a neviem si vybrať. dakujem za všetky typy a rady
Chapem, ze je vela kocickov pre dievcatka...........ale chce sa uz trojrocna hrat s babikami?? Ja mam dve dcerky a aj ked sme starsej kupili kociarik na druhe narodeniny, tak ho nepouzivala, az ked mala skoro 5 rokov.....aj to iba chvilu. Mladsia sa s kociarikom vobec nehrava.........teraz to povazujem za "vyhodene" peniaze. Skor sa hraju s babikami, preziekaju ich, a pod. ale nekocikuju ...........a to starsia mala 3 roky prec ked sa narodila mladsia a spolu sme chodii na prechadzky, ona nikdy nechcela kociarik, ako som mala ja......
typ ti neviem poradiť,ale hlavne musí mať kovovú konštrukciu, moja malá všetky plastové okamžite zničila.
Ahojky. Mi máme pre malú kupeny na Vianoce. Kovova konštrukcia, štvorkolesový. Pohladaj si Boncare M4. Ak nenajdes napíš mi. Poradím. Ahojky
Aj my zháňame pre dcérku. Ten Boncare M4, čo radila ivetlo, sa mi páči, ale neviem, kde na SK ho zohnať. Naša sa strašne rada hrá s bábikou aj kočíkom. Máme doma zatiaľ iba taký malý prútený a ona o ničom inom nebásni, ako o kočíku. V novembri bude mať 4 rôčky a chceme jej ho kúpiť.
Ahoj, nasa ma od 2,5 roka tento kociarik: http://www.knorrtoys.sk/knorrtoys/eshop/27-1-Ko...
Dostala ho minule Vianoce, takze ma uplne ine farebne prevedenie, ale je to tento typ a vyhra sa s nim vela 😉 Ma dost dobre polohovatelnu rucku, cize este stale tam ma rezervu aj na take 2-3 roky (do tych 5-6 rokov urcite), cize jej nebude maly a ked bola mensia, tiez v pohode dociahla. Je dost pevny, urcite pevnejsi oproti tomu, co som videla napr. v Draciku. Nosi ho aj vonku, aj dnu sa s nim hrava (momentalne asi denne) - a lahucko sa ovlada 😉 V pohode don vmesti 48 cm dlhu babiku chou-chou. Jedinu "nevyhodu" vidim v tom, ze ked pouziva sportovu cast, tak ta vanicka musi byt niekde uskladnena- ale nam v pohode vojde na skrinu. Ta sportova cast je - samozrejme - skladnejsia 😉 Inak spokojnost.
my máme quinny. je síce trojkolesový ale celkom dobre sa ovláda. je vanička aj športová časť.