chcem kúpiť zadnú sedačku na bicykel no neviem sa nikde dočítať aké sú výhody či nevýhody oboch, ktorá je lepšia...môžete mi poradiť, prosím??? Ďakujem
ked manzel kupoval sedacku,akurat bol v predajni pan reklamovat tu zadnu sedacku na bicykel,odtrhlo sa mu to za jazdy,dieta spadlo na hlavku
tak sme radsej kupili do predu,ale je na pansky bicykel s rurou,kupili sme aj take ako to nazvat pedale a kovovu ochranu /mriezku/aby nesla nozka ku kolesu
sluzi uz trom mojim detom -samozrejme postupne,teraz na nom vozim 4rocnu slecnu zo skolky
do zadu je bezpecnejsia a lepsie sa manevruje bicykel, hoci na dieta nevidis. Este moze byt vozik.
Ja som s tou dozadu spokojna a lahko sa demontuje. Velka spokojnost, vobec si nezavadziame. Je tam tusim do 22 kilo, ale to je uz take dost odvazne, sedacka unesie, len je to uz neprijemne. Teraz pouzivam uz pri druhom, maly si nevie vynachvalit.
@ stary ujco to napisal spravne, ja pracujem v cykle, ale my sme kupovali prednu, vidim na dieta, v pripade padu viem ochranit rukami, lepsie sa zchadza z biku, a ked sa ti dieta vzadu zacne metat v sedacke padnes skor ako stihnes povedat nech prestane, ta stabilita...no neviem, ja by som to nezvladla
My sme zvolili zadné sedačky. Ide o to, koľko času chcete tráviť na bicykli. Neviem si predstaviť ísť 15kilomerov s dieťaťom na prednej sedačke. Keď máš dieťa pred sebou, tak ty musíš mať nohy na široko. Skús si takto zašľapať 3kilometre a hneď budeš vedieť či ju chceš. My sme našli výhody v tých zadných. Keď fúka vietor, tak dieťa je schované za Tebou ... 😀
Na nosic - vyssia nosnost, dlhsie trvajuca montaz/demontaz (nevyhoda ak planujes sedacku velmi casto skladat dole), mensie pruzenie otrasov
Na trubku - nizsia nosnost, rychlejsia montaz, dietatom to trochu hojda, takze tak neciti otrasy.
Vyber si podla preferencii a ceny