Aký darček pre neterku na jej 2. narodeniny?

vanesa123
8. júl 2013

Zdravim vas dievcence 🙂 co by sa hodilo pre dvojrocne dievcatko? je sikovna, chodi ..rada sa splha, pekne hovori, plysakov a hraciek ma milion, aj oblecenia :D tak...date mi niekto radu? a ked uz ste tu, na vyrocie svokrovcom?🙂 dakujem,..velmi by ste mi pomohli..nemam napady :/

katarinava
8. júl 2013

u nás bol najlepší darček dcére k 2 narodeninám kuchynka s príslušenstvom. krásne si tam varila a naučila sa "servírovať" aj všetkým ostatným. Zatial najlepšia hračka zo všetkých čo mala doteraz

petula8
10. júl 2013

kočík s bábikou určite poteší 🙂

linda20111
10. júl 2013

@vanesa123 ahoj, k neterke sa neviem vyjadrit, lebo nemam skusenost s dietatkom v takom veku, ale svokrovcom by som kupila nejaky prakticky darcek, nic take co niekam polozia, ale radsej taku vec ktoru vyuziju. Ak maju rodinny dom alebo zahradku, tak napr. zahradny gril - ak su na to typ 🙂 pripadne domacu pekaren na chlieb, fritezu, novy televizor, kuchynsky robot, roboticky vysavac, podla toho co potrebuju a tiez podla tvojich financnych moznosti 🙂 este k tomu jeden darcekovy kos kde bude nejake vino, dzus, chipsy, sladkosti a cele to zviazat ozdobnou maslou. ak si dobra kucharka tak upiect tortu 🙂 ak nie tak radsej objednat 🙂 este ma napadlo, zaplatit im wellnes pobyt na vikend v nejakom hoteli - ale to tiez zalezi na tom aky su typ ludi.

ocko78
10. júl 2013

Malej smykacku,,, moji ju maju v detskej,, vyšla 28ecok co nie je strašná suma a maju ju velmi rádi a uz ked sa im nechce smykat pustaju s něj dolu lopticky...ohromná zábava 🙂 vedia sa dorehotat,,, je určena detom od 1,5 do 4r aj moje krsniatko ju má ,, má 5,5 roka a stale ju to baví,,, to bude zabavka na dlhy cas alebo moje decka maju aj výrobu hojacku tiez oblíbená u nás ale smykacka vedie,,, ,,

ocko78
10. júl 2013

alebo ma napada nedavno som kupila mojej malej plastovu tabulu na vysku 110 cm z jednej strany sa maluje kriedou s druhej zmyvatelnymi fixami,, su tam magnetky a da sa pripevnit aj papier na malovanie,, s toho bola tiez unesena

ocko78
10. júl 2013

bytovu hojdacku som chcela napisat... preklep 🙂 🙂 🙂