Aký darček pre 7 ročnú slečnu?

fanka33
12. apr 2012

Ahojte, poradite mi aky darcek pre moju dceru k narodeninam, fak nemam ziadne napady. Inac si myslim ze vsetko uz ma. 🙂

emaelasofia
12. apr 2012

aj mna toto caka v maji jedna bude mat narodky sedem a druha meniny a pojdeme niekam na vylet asi do rakuska na cely den uplne si to užijeme jeden krasny nadherný den moc sa teším 🙂 😎 😀 🙂

mirka_mt
12. apr 2016

Tiež poprosím nejaké tipy na darček - akosi nemám žiadne nápady a čo by sa hodilo, už máme (športové potreby).

tyelde
12. apr 2016

nejaké spoločenské hry? tých je na trhu neskutočne veľa...len niečo originálnejšie ako monopoly 😝

lubina
12. apr 2016

to zavisi aj od toho kolko asi chces investovat do darceka 😉 . Ale spolocenske hry su pre tento vek super. Mame doma Qwirkle - skutocne odporucam, hrávame sa cela rodina, aj ked to dostala nasa sedemrocna 🙂

kllamarka
12. apr 2016

@fanka33 - Ti mozem dat na vyber z tych mojich, co som ja mojej dala 🙂
- tablet, je to Minecraft maniacka
- Monopoly, fakt velmi uspesna hra, miluje ju vyratavat peniaze a nakupovat 🙂 Nekupovala som take ultra detske verzie, ale normalne monopoly, zakladnu logiku zvlada, bez nadstavy - hotely, hypoteky atd 🙂
- hra Z rozpravky do rozpravky (hra mojho detstva)
- kolobezka, kolobezkovy maniak (ta odrazacia, na jednej nohe)
- na buduci sviatok planujem kolieskove korcule 🙂 pripadne lyze

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jasminet
12. apr 2016

nasa bude mat 7 a uz vyse roka tuzi po vlastnom fotaku, rada foti, tak dostane, taky za par supov, blbuvzdorny 🙂 a gelove pera a dospelacke antistresove omalovanky.... a asi knihu nejaku co si uz moze sama citat cez prazdniny... u nas celkovo ficia take veci ako tvorenie, malovanky, krizovky, lego friends.... kabelky co si moze sama vyfarbit. pripadne mi nanadlo nejaky listok na predstavenie - do divadla, na masu a medveda na lade a podobne

zlatka03
12. apr 2016
Používateľ zlatka03 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zlatka03.

spolocenske hry, alebo pre slecnu nejake prstienky alebo nieco take 🙂 ja som kamoskinej malej kupila cerveny ruz to bolo radosti..

marcinho11
25. máj 2016

Školské potreby , knihu , malovanky ,kabely a rozne iné ale podla mojho názoru by som dal vlastný výber alebo vlastné prianie na tejto stránke sú rozne zľavy a určite sa nestratíte http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/

richnaim
7. jún 2016

tak vy jej poznáte, viete čo má rada atp .. dajte jej niečo čo si myslia že nemôže dostať a uvidíte ako bude šťastná.