Aký darček pre 3 ročnú slečnu?

vivienkata
3. nov 2011

ahojte poradte nejaky darček lebo uz neviem co jej kupiť.

tinki
3. nov 2011

skús niečo podporujúce kreativitu, sadu fixiek s vodovými farbami a farbičkami..bude ti kresliť, alebo plastelínu play dooh..moja to chce...(ale ja to nekúpim, lebo to by sme mali plastelínu všade)
Alebo detské šminky.., alebo skladačky, lego..je aj pre dievčatá..také univerzálne, aby mohla skladať.

danielik79
3. nov 2011

@vivienkata podla toho čo sa jéj páči kukni stranku dračika teraz majú prijatelné ceny .Ja som našej kúpila už zámoček a koníky a rozmýšlam jéj kúpiť puzzle knižku a samo že barbinu .

vivienkata
autor
3. nov 2011

mame aj barbinu aj domček aj lego ,plastelinu nechcem lebo to bude vsade, spominala nejake koniky filly že sa jej pačia ,

iinuska
3. nov 2011

@vivienkata tabula s kriedami

inffinity
30. mar 2012

Maminky naše dcerka bude mít v juni 3roky poradte nějaký darček. Třeba kolečkové brusle co myslíte? Mě se zdá že bysme mohli ještě rok počkat s nima a hledám ještě nějaký tip.. Máme kolo, kolobežku, motorku, kočárky, lego, plastelinu, barvy na sklo, vodovky, česací hlavu, panenky, kuchynku.. :-/ skoro vše už máme.. nějak nemůžu nic vymyslet ☹ díky za rady a tipy..

endi82
23. feb 2014

@tinki Ahoj play doh môžeš kúpiť pokojne, nelepí sa ako bežná plastelína, len ju treba vždy vrátiť do formičiek, lebo sa vysuší a a potom sa rozpadáva. aj ja som vravela naprv, že načo, ale výborne precvičuje detské rúčky. Ale ináč ja kupujem klasickú plastelínu, s play-doh nie som spokojná. Po 2 týždňoch ich to aj tak prejde 🙂

endi82
23. feb 2014

@vivienkata u más vždy letia vodové farby a poníky, na internete sa dajú objednať aj Filly, aj Myl ittle pony. Trojročná fešanda sa rada oblieka, tak nimi určite nič nepokazíš. Ja som mojej na 3 narodky kúpila aj šminky a šperkovničku, ale tie ju nejak nebavili, ale každá je iná 🙂

79marry
8. aug 2014

Píšete tu často, že plastelínu Play -doh nie,ale ja mám inú skúsenosť.Melisska ju dostala k 2.narodeninám ( teraz máme 2,5) (Zmrzlinu), síce nevie používať ten stroj,iba na odtláčanie, ale ja som veľmi spokojná. Málá ju má najradšej, dám jej to na penový koberec,ľahko sa s nou narába, teraz z nej aj vytláča koláčiky, ktorými sa akože kŕmime, začala aj modelovať jabĺčka,hadov, kačičky a pod. Je trošku od nej zabrblaná,hlavne, keď si sadne na ňu, ale v pohode sa to dá vyprať,žiadne poškodenia,v pohode ju pozametám, alebo podlahu pozmývam, určite robí menej neporiadku ako obyčajná plastelína. Predtým nám uschla,keď sme ju zabudli vonku, no ocino námkúpil nové v Dráčiku a tie sú mäkšie a neuschýňajú ( aspoň nie tak rýchlo).
Ďalej ju baví taká tabuľka na kreslenie, bublifuk,čajový servis,puzzle, klavír a šité hračky ( Anjelky,zajkovia) K meninám už som nachystala stan s tunelom,lebo sa schováva do každej škatule a hraje sa na Bambuľku. Ešte asi dokúpim nejaké väčšie gorálky na navliekanie.
Každé dieťa je individuálne a hlavne netreba kupovať darčeky určené pre staršie deti, mám skúsenosť,že ich to nezaujíma a sú sklamané, čo to dostali,hoci neskôr sa k tomu vrátia a naučia sa s tým hrať.

didi51100
26. aug 2014

Ja som darovala kamoskinej dcere na 3. narodky taky malicky batoztek - ako kravicka to vyzeralo a malo to aj ciapocku s rozkami. http://www.predeti.sk/produkt/detsky-batoh-monz... Malej sa to neskutocne pacilo, dava si tam svoje drobnosti ako kazda mala slecna a vraj s nim chodi skoro kazdy den aj na ihrisko.

kacena4
26. aug 2014

Nie je problem nakupit dietatu hracky ale sa s nimi aj hrat a o tom je napr. Aj ta plastelina ktora rozvija jemnu motoriku auci dieta spravnemu uchopu pera ale to je na dlho... a vobec nic od nej nie je spinav na koberci uschne a rozdrobi sa a povysava. moji ju miliju lebo nie je masna a. Je makka. Odporocam pracijeme s nou na papiery na 2D a 3D.... 😉

petradanko
12. sep 2014

Súhlasím s názorom, že nie je problém kúpiť nejakú hračku, ale problém je aby daná hračka mala aj zmysel pre rozvoj a aj poskytla zábavu. Skúste niečo s didaktických hračiek napr. na http://www.fajnhracky.sk/didakticke-hracky/ . Je tam obrovský výber a niekedy sa priučím niečo aj ja sama 🙂

anka05
8. júl 2021

@detský babylon.sk