Aký darček pre 3.ročneho hyperaktivneho syna?

denisocka
20. nov 2010

naliehavo prosim o pomoc 😝 Starší bude mat týžden pred vianocami narodky a potom hned vianoce a ja netušim vôbec čo mu kupiť. Absolutne nemam ani páry,čo by sa mu hodilo , čo by ho zabavilo . Aut ma milion - a ja furt kukam ešte po nejakom bagry či smetiaroch,ale MM mi zakazal . Autodrahu vraj nie,lebo koho by bavilo podla mužových slov kukať na autičko,ktore chodi dookola 😀 , lego máme ...
Včera sme kupili detske klavesy , aj ked už vidim ako budem lutovat,ked mi začne na tom hrat na nervy a jedine ma napada nejaka stavebnica,len neviem či je to na take hyperaktivne dieťa vhodne

potešim sa každej rade - pripajam foto,nad čim uvazujem,nejake stavebnice,či pečiatky ??? maly rad striha 😀 ,ale nožnice mame --- 😀

yukki
20. nov 2010

Skákajúce nafukovacie zviera, detské hokejky s pukom, puzzle.....

denisocka
autor
20. nov 2010

@yukki to nafukovacie zviera nieje pre menšie deti?

yukki
20. nov 2010

neviem..moja to dostala v dvaapol a bolo to dlho IN....a teraz druhá malá sa na tom pokúša skákať-má dva-ale ešte jej to tak nejde...tak neviem. Tak fitloptu takú menšiu namiesto toho mu môžte...ešte bicykel je u nás IN od toho tretieho roku (najprv bol upravený ako odrážadlo-bez pedál, ale ešte pred štvrtým rokom sa zmenil na bicykel, pomocné kolieska nebolo treba po výcviku na dvojkolesovom odrážadle...)ale to je nezmysel kupovať to proti zime...

jarunka111
20. nov 2010

@denisocka čo takto fúkacie fixky? Bývajú aj so šablónami. Potom nech si svoje "výtvory" zarámuje a urobí výstavu vo svojej izbičke (ak máš na to priestor) Môže 😉 skombinovať aj tie razítka, tie sa mi páčia

kaja73
20. nov 2010

malu trampolinu .Vyjaši sa a chvilu bude klud

denisocka
autor
20. nov 2010

@kaja73 no nad tým som uvažovala,ale myslíš že sa hodi do bytu?nepadne susedovi plafon?
@jarunka111 fixiek celkovo sa bojim,lebo on s to nevazi,chvílku kresli a za minutu ju bud vycucká,alebo vbije hrot do fixky 😒 ako hotovy kazisvet

kaja73
20. nov 2010

@denisocka neboj nespadne a vobec to nebucha,len občas vrzga.Treba vybrat kvalitnu.Su rozne velkosti a dokonca existuju aj s držiakom,ktoreho sa maly chyti a nestrati rovnovahu. 😉 vedla mu možete dat žinenku,aby skakal na nu.

denisocka
autor
20. nov 2010

@kaja73 ja som myslela že taku 😀 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7884925&tab=0 ... ale MM mi to prave zatrhol..tak mu kupim zvieraciu kazajku a budeme obaja v klude, ja aj šimon 😀

jarunka111
20. nov 2010

@denisocka ach jaj 😒 tak to zlý nápad, tak nech skáče na trampolíne alebo sa šmýka do bazéna s guličkami 🙂

kaja73
20. nov 2010

@denisocka Prečo to zatrhol? ☹ Ja pracujem s autistami a tam niekedy fakt človek nevie čo s nimi, ale trampolinu miluju všetci a nikdy sa nikomu nič nestalo ani nebuchaju.A to su ine detičky.Ozaj ani tam nemaju ochrannu siet iba ten držiak a je to super. 🙂

yukki
21. nov 2010

No u nás práve to skákacie zviera bolo nejaká náhrada trampolíny 🙂 (malá má ADHD)

denisocka
autor
21. nov 2010

no pozeram na zvieratka,tak tie poriadne su okolo 20€ a trampoliny s ručkou okolo 50€ použite .... to je riadna pálka 😒 ... ja tu hadžem skladačky a došla som k trampoline 😵 . muž to nchce prekusnut - tu trampolinu a ja už pokukujem po takej so sietkou 140 priemer -len ešte musim kupiť jednu izby v byte naviac 😀

denisocka
autor
21. nov 2010

@yukki mate to origos skakace či tu lacnejšou verziu ake su aj na aukciach?

juliagregor
21. nov 2010

@denisocka ja som mala doma tramplínu 1,80 priemer - aj so sieťou (2izbový byt), no jašili sa tam stále...u nás naj hračka, ale v záujme mojeho psychického zdravia som ju predala..oni za ňou stále pištia, ale bud skákali všetci, alebo ani jeden....a nemala som miesto pre ďalšiu posteľ...ak máš miesto, tak je to super darček...

yukki
21. nov 2010

@denisocka netuším....také čosi čo máme som tuším teraz videla za nejakých 8,5 či 10 eur

deina
21. nov 2010

Ked nie trampolinu, tak take tie fitlopty, mensie, s drziakom.http://www.fitlopta.sk/?Sekcia=Katalog...

denisocka
autor
26. nov 2010

niečo nove ??? ja nič nemam,iba auto na dialkove , a aj to sprivatizovali naši,že oni mu to daju a tak možem zhanat niečo ine. to zvieratko fakt zvažujem,ale nieje to hlupost pre 3roč? ešte ma napadlo take vozitko , som zabudla nazov -chodi to tak,že sa kruti volantom a tým sa to posuva ,je od 1-99rokov ...

kvakynka
29. nov 2010

ahoj, my mame pre nasu hyperaktivnu Vandu taky stojan na malovanie z IKEA s rolkou papiera a je tam moznost kreslit kriedou aj fixou a to plati aj na vandu aj na Miska a ked dovolim temperky a dam im plaste na malovanie su v 7. nebi 🙂, na fitlopta s drziakom je tiez super, tiez ju mame a u nas teraz velmi fici dvd spievankovo - aj teraz je zapnute 🙂 deti tancuju a spievaju spolu s dvd 🙂)))

kvakynka
29. nov 2010

pripadne plastelina pod dohladom 🙂 Vanda bola uplne nadsena, ked som ju priniesla 🙂

danulik
29. nov 2010

@denisocka - to auticko je super, my ho mame a vozime sa na nom cela rodina 🙂 🙂 🙂
daj do googla plasma car 😉
inak o trampoline aj ja uvazujem..

denisocka
autor
29. nov 2010

@danulik kde sa vozite,po byte ?aj malá?

danulik
29. nov 2010

@denisocka - zatial po dome, von sme este neskusali.. ano, jasne, aj mala 🙂

ullala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz